O zaman klasöre cikartmada hata yapıyorsunuz,tekrar deneyin...zaten denediğim dosya aynısı indirmek için tıkladığımda üzerine yaz seçenekleri çıkıyor
7zip uygulamasını kullanabilirsiniz videodaki işlemleri yaparsanız başarılı sonuca ulaşabilirsiniz birçok arkadaşımız o şekilde hallettizaten denediğim dosya aynısı indirmek için tıkladığımda üzerine yaz seçenekleri çıkıyor
Videodaki işlemleri birebir yapınız sonuç pozitif olacaktır7zip ile çıkartmıştım klasöre sonra eğer yanlışlık varsa diye sildim klasörü şimdi winrar ile tekrar çıkarıyorum bakalım, netim falan da kesilmedi kabloyla baglıyım deneyip sonucu yazacagım
Tam ekran görüntüsü atar mısınızher şeyi birebir aynısını yapıyorum çıkardığı yazı şu;
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ve cmd ile yapacak iseniz flash_all.bat bunu silin ama mi flash ile yapacak iseniz dokunmayın dosyayaher şeyi birebir aynısını yapıyorum çıkardığı yazı şu;
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
mi flash ile yapacaksanız sağdaki dosyayı bir kere daha arşivden çıkartın ve dokunmayın hiçbir şeyemi flashla yapıyorum
dosya içi böyle olmalı üstteki yere çok takılmayın masaüstünde olmazsa c diskine çıkartırız siz sadece klasör içeriğine bakınız böyle olana kadar çıkartmaya devam edinizmi flash ile yapacaksanız sağdaki dosyayı bir kere daha arşivden çıkartın ve dokunmayın hiçbir şeye