Yardım Rom ve kayıt işlemi hakkında

Can Aslan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
5
Merhaba, iki sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim.
1- Hangi Rom'u yüklememi tavsiye edersiniz, cihazı rootlayıp öyle kullanmak istiyorum.

2- Cihazım yurtdışı iki simcard'da kullanıma kapandı, ama BL kilidi açık kendim kayıt yapmak istiyorum. Telefoncu ile görüştüm ama reset atınca kayıt silinir diyor. Kalıcı olarak nasıl kayıt yapabilirim?

Ozgurox

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Özgür
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
0
Merhaba hocam benim de telefonum mi 9t pro iki sim de kullanilamiyor. Mobil veri bağlı olmadan bootloader yapıp imei atmanin yolu nedir acaba? Simdiden teşekkür ederim.

Oyla:

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Merhaba, iki sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim.
1- Hangi Rom'u yüklememi tavsiye edersiniz, cihazı rootlayıp öyle kullanmak istiyorum.

2- Cihazım yurtdışı iki simcard'da kullanıma kapandı, ama BL kilidi açık kendim kayıt yapmak istiyorum. Telefoncu ile görüştüm ama reset atınca kayıt silinir diyor. Kalıcı olarak nasıl kayıt yapabilirim?

Merhaba,
-Burada ki konu üzerinden, telefonu kullanan arkadaşların kullanmış olduğu rom ve sürümleri hakkında bilgi alarak isteğe bağlı olarak seçtiğiniz bir romu kurabilirsiniz.
- Kalıcı olarak şuan için kayıt yapmanız mümkün değil. Reset attığınızda değil, Fabrika ayarlarına geri dönerseniz, kayıt silinir.

Oyla:

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Merhaba hocam benim de telefonum mi 9t pro iki sim de kullanilamiyor. Mobil veri bağlı olmadan bootloader yapıp imei atmanin yolu nedir acaba? Simdiden teşekkür ederim.

Edl mod ile Yetkili hesap ile repair işleminizin yapılması gerekiyor.

Oyla:
Üst Alt