- Adım
- Merdan
- Cihazım
- Poco F5
- Meslek
- Mekanik
- Konular
- 149
Kurdum ama hiç beğenmedim hemen stock endoya döndümEndo romu denediniz mi kuruldu mu hocam
Kurdum ama hiç beğenmedim hemen stock endoya döndümEndo romu denediniz mi kuruldu mu hocam
Ben globali deneyeceğim yeni çıkan pilotKurdum ama hiç beğenmedim hemen stock endoya döndüm
Olur hocamBen globali deneyeceğim yeni çıkan pilot
Kurdum da biraz daha akıcı hale gelmiş çok hissettirmese de çok az ama 120 Hz de bayağı bayağı iyiOlur hocam
MIUI ara yüzü çok değişik ya hiç akıcı olamıyor bir türlü en iyisi sanırım custom rom gibi görünüyor. Custom romdan Endonezya ya da globale dönünce çok büyük farklar ortaya çıkıyor hocam DotOs denemeyi düşünüyorum denediniz mi daha önceOlur hocam
Hocam rom için bahsettiğiniz gms modülünü bulamadım. Yardımcı olur musunuz custom rom içinde geçerli mi bu aradaOlur hocam
Buyrun HocamHocam rom için bahsettiğiniz gms modülünü bulamadım. Yardımcı olur musunuz custom rom içinde geçerli mi bu arada
Ya hocam çok sağolun şimdi ben bunu magisk ile yükleyip yeniden başlatmam yeterli olacak mıdır başka bir işlem yapmama gerek var mıBuyrun Hocam
Sade kurun ve Reboot yapın tmmdırYa hocam çok sağolun şimdi ben bunu magisk ile yükleyip yeniden başlatmam yeterli olacak mıdır başka bir işlem yapmama gerek var mı
Tamam teşekkürler hocamSade kurun ve Reboot yapın tmmdır
Keşke magisk yerine twrp ile kurulabilseydiSade kurun ve Reboot yapın tmmdır