- Adım
- Mi Max 2
- Cihazım
- xianomi
- Konular
- 5
O kadar aradım bulamadım ama şimdi yeni versiyonunu buldumSade kurun ve Reboot yapın tmmdır o
O kadar aradım bulamadım ama şimdi yeni versiyonunu buldumSade kurun ve Reboot yapın tmmdır o
Hocam magiskten gms i yüklüyorum hata veriyor. Sebebi ne olabilirSade kurun ve Reboot yapın tmmdır
Bilmiyorum hocam Benim attığım bende çalışıyor.Hocam magiskten gms i yüklüyorum hata veriyor. Sebebi ne olabilir
Tamam hocam sizin attığınızı da denedim olmadıBilmiyorum hocam Benim attığım bende çalışıyor.
Çok Garip cihazı yeniden başlatıp deny-eyin olmaz ise başka sürümlerini deneyin.Tamam hocam sizin attığınızı da denedim olmadı
Peki hocamÇok Garip cihazı yeniden başlatıp deny-eyin olmaz ise başka sürümlerini deneyin.
Hocam deep Idle doze diye bir modül var bunun ne işe yaradığını biliyor musun ya da sizde kurulu bir modül müÇok Garip cihazı yeniden başlatıp deny-eyin olmaz ise başka sürümlerini deneyin.
Hayır Hocam ismine bakacak olursak boşta şarj gitmemesi için.Hocam deep Idle doze diye bir modül var bunun ne işe yaradığını biliyor musun ya da sizde kurulu bir modül mü
Onun yerine epsilon var zaten gerek yok o zamanHayır Hocam ismine bakacak olursak boşta şarj gitmemesi için.
Hocam bu crdroid rom aylık mı güncelleme alıyor bilginiz var mıHayır Hocam ismine bakacak olursak boşta şarj gitmemesi için.