- Adım
- Mi Max 2
- Cihazım
- xianomi
- Konular
- 5
Bulursanız bana da bildirin size zahmet hocamBir yolunu bulur kapatırım ben
Bulursanız bana da bildirin size zahmet hocamBir yolunu bulur kapatırım ben
Hocam telegram da Modded Pixel Launcher update v10 is bunu yükleyerek kapatılabildiğini söyleyenler var bilginiz var mıBir yolunu bulur kapatırım ben
Magisk modüller kısmına gelin Full screen yazıp aratın çıkan modülü kurun Kurarken seçenekler çıkıyor High seçin Systemless seçin o alt çizgi gider hocam.Hocam telegram da Modded Pixel Launcher update v10 is bunu yükleyerek kapatılabildiğini söyleyenler var bilginiz var mı
Magisk modüller kısmına gelin Full screen yazıp aratın çıkan modülü kurun Kurarken seçenekler çıkıyor High seçin Systemless seçin o alt çizgi gider hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.hazır modül yani dimi ? Siz yaptınız mı hocam
Teşekkürler hocamMagisk modüller kısmına gelin Full screen yazıp aratın çıkan modülü kurun Kurarken seçenekler çıkıyor High seçin Systemless seçin o alt çizgi gider hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Rica ederim hocamTeşekkürler hocam
A12 kurmadıysanız daha önce twrp kurulum sonrası çalışmıyor hocam bilginiz olsun. Tekrar twrp kurmanız lazım 3.5.1 de kabul etmiyor. Son sürümü kurmanız lazım bilginiz olsunRica ederim hocam
Son sürüm 3.6 ile direk kurdum kurmamla Tekrar Miui e dönmem bir oldu. Apk kurulmuyordu A12 bir de A11 in yerini tutamaz bu A12 hiç mi hiç sevmedim.A12 kurmadıysanız daha önce twrp kurulum sonrası çalışmıyor hocam bilginiz olsun. Tekrar twrp kurmanız lazım 3.5.1 de kabul etmiyor. Son sürümü kurmanız lazım bilginiz olsun
APK kurdum ben hocam sorun yoktu YouTube vanced vs bayağı APK uygulaması kurdum. Sorunsuz çalışıyordu a12 deSon sürüm 3.6 ile direk kurdum kurmamla Tekrar Miui e dönmem bir oldu. Apk kurulmuyordu A12 bir de A11 in yerini tutamaz bu A12 hiç mi hiç sevmedim.