- Adım
- Mi Max 2
- Cihazım
- xianomi
- Konular
- 5
Yükledim hocam ama kasmalar var uygulama açılış kapanış anlarında sizde de var mıÇok iyi hocam. Rica ederim.
Yükledim hocam ama kasmalar var uygulama açılış kapanış anlarında sizde de var mıÇok iyi hocam. Rica ederim.
Hayır hocam bende öyle bir sorun yok Kernel değiştirdim belki ondandır epsilon kurdumYükledim hocam ama kasmalar var uygulama açılış kapanış anlarında sizde de var mı
Bende romdan sonra hemen epsilon kurdum. Wipe data falan da yaptım ama kasıyor uygulama açılış kapanışlar da anlamadımHayır hocam bende öyle bir sorun yok Kernel değiştirdim belki ondandır epsilon kurdum
Delta kernel deneyin hocam olmazsa romu değiştirirsinizBende romdan sonra hemen epsilon kurdum. Wipe data falan da yaptım ama kasıyor uygulama açılış kapanışlar da anlamadım
Delta kernelin artıları nedir hocam epsilon ile arasındaki farklar nelerdir.Delta kernel deneyin hocam olmazsa romu değiştirirsiniz
Epsilon delta dan alarak yapıyor zaten hocam delta çok iyi Performansı yüksek. Boştayken şarj tüketmiyor. A12 destekli. Yarın derpfest a12 deneyecem inşallah iyise biraz omda takılırım.Delta kernelin artıları nedir hocam epsilon ile arasındaki farklar nelerdir.
A12 Ler çok eksik hala hocam ya denedim hız performans mükemmel diyebilirim ama eksikler can sıkıyorEpsilon delta dan alarak yapıyor zaten hocam delta çok iyi Performansı yüksek. Boştayken şarj tüketmiyor. A12 destekli. Yarın derpfest a12 deneyecem inşallah iyise biraz omda takılırım.
Doğru hocamA12 Ler çok eksik hala hocam ya denedim hız performans mükemmel diyebilirim ama eksikler can sıkıyor
A12 lerde gezinme çubuğu tamamen kapatılmıyor hocam bilginiz olsun ) benim dert ettiğim en büyük şey o ) çizgi kalıyor aşağıda ve bazı uygulamarı kesik gösteriyor aşağıdanDoğru hocam
Bir yolunu bulur kapatırım benA12 lerde gezinme çubuğu tamamen kapatılmıyor hocam bilginiz olsun ) benim dert ettiğim en büyük şey o ) çizgi kalıyor aşağıda ve bazı uygulamarı kesik gösteriyor aşağıdan