Link paylaşır mısınız? Ya da nasıl olduğunu anlatır mısınız? RevOS son sürümü kurulu, Android 7.1.2.
Ön kamera ile pek işim olmuyor. Kullanmanın bir yolu varsa sorun yok? Sadece Google Camera ile çekmiyor sanırsam? İki kamera uygulaması yok mu zaten?
Bu hafta gerçekten pille ilgili bir sorunum var. Yoksa ROM'dan memnunum aslında. Geçtiğimiz gün saat 7'de uyanıp telefonu şarjdan aldım. Okula gittim ardından arka plan uygulamaları boştu ve telefon sessizdeydi. Eve geldiğimde şarj %45'di. Android System %65 harcamış görünüyordu. Ardından 4 saat ekran süresi aldım şarjı %10'da iken akşam taktım. Yani pil sağlam ama boşta çok fazla harcıyor telefon hep "Awake" yani "Uyanık" görünüyor. Bugün akşam şarj %40'da iken bıraktım telefonu. Sabah %35 idi ancak okuldan eve döndüğümde şarj tamamen bitmişti. Hatta telefonu şarja taktım 5 dakika sonra ekran tepki verip açıldı. Açılmasaydı telefon ben yokken su almış diyerek anakartı sökecektim... Ancak öyle bir durum da olmamış, şu an şarjda takılı ve doluyor.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Telefon elime sıcak geldi. Sıcaklık değerlerini de paylaşayım. Sorun çözülürse ROM değiştirmeyeceğim zaten. Konu açabilirim gerekiyorsa.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir