Harun hocam bende kuramadım, twrp de flashladıktan sonra kurulum ekranında şifre istedi girdim kabul etti ama cihazı sıfırlamam gerektiğini yazdı. sıfırladım tekrar aynı durumda kaldı maalesef...
Oncelikle zcx twrp ile denedim hata verdi yuklemedi romu.sonra official twrp 3.2x surumu ile sorunsuz kurulum gerceklesti gozume carpan hata olarak ekran kaydedeci durduruldu hatasi veriyor.uygulama yukleme suresi cok hizli diger fonksiyonlar calisiyor ek bir ozellik yok suan icinHarun hocam bende kuramadım, twrp de flashladıktan sonra kurulum ekranında şifre istedi girdim kabul etti ama cihazı sıfırlamam gerektiğini yazdı. sıfırladım tekrar aynı durumda kaldı maalesef...
onu test edecek kadar vaktim olmadıAçıklamanız için teşekkür ederim hocam, pil ömrü nasıl acaba?

onu test edecek kadar vaktim olmadı
romun neden kurulmadigina çözüm için denemeler yaptım ve kısa bir kullanımdan sonra sildim
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
onu test edecek kadar vaktim olmadı
romun neden kurulmadigina çözüm için denemeler yaptım ve kısa bir kullanımdan sonra sildim
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
evet dediğiniz gibi daha sade rom yapıyor LineageOS takımı fakat diğer gelistirici takımlar bu romun tabanını kullaniyor ve özellik ekliyorlar kendi romlarina. Mesela bu takımlardan en ünlü olan gruplardan Resurrectionremix takımı LineageOS kullanıyor taban olarakBu rom , daha çok sadeliği sevenler için galiba. Sade olduğu içinde çok hızlı doğrumu?
vazgeçtiğimizi kim söyledi?bizde miui sevgisi s2 cihazimizda başlayıp diğer cihazlarimzda devam etti ne zaman miui port romlar için kaynak kodlarını yayınlamayı bıraktı bizde xiaomi cihaz alıp miui ile yola devam ettik.ama bu demek olmuyor ki başka rom denemeyecegim anlamını almıyor umarım açıklayıcı olmuşturkardeş rom atmak keyifli, ama xiaomi telefonda miui den nasıl vazgeçiyorsunuz? sonuçta uğraşan biri olaraktan, bana yeniden telefonu sevdiren xiaomi miui olmuştur.en fazla miui pro kullanırım mi5 s kullanıcısı olarak.