ben kuramadım. başarısız oldum. evox 2.1 e geri dönmeye çalışıyorum.- Cihazınız da Miui Beta 9.12.19 kurulu olması lazım denilmiş kurulum talimatında bu sürüm yüklü olmadan olmuyormu zaten sistemi siliyoruz
Video aosp mi yoksa miui olacak
ben kuramadım. başarısız oldum. evox 2.1 e geri dönmeye çalışıyorum.
Konuya ROM kurulumundan önceki adımları da ekledim ilk sayfadan bir kontrol edebilir misiniz ? Tekrar kurmak/kurmamak sizin tercihiniz sadece sorun nereden kaynaklanıyor hangi adımda farklılık var görebilirsiniz , iyi çalışmalarher yolu denedim rom kuruluyor ama wifi açılmıyor
Dual app Miui nun sunduğu çok güzel bir özellikiçim gidiyor ama şu miui deki dual app uygulaması aosp'de yok maalesef.
tıpkı miui romlardaki gibi, 2 hesabım olan bir oyunu, aynı anda aktif çalıştırsa bir dakika bile durmazdım(3. parti programları oyunda çalışmıyor).
göya miui'deki gibi dual app android 10 ile gelecek deniliyordu yalan oldu
Geliştirici Etylix , bunu telegram grubuyla drive olarak sundu. İstese github olarak da sunabilir , Rom a güvenebilirsiniz forumda evox 2.1 sürümü de yine Etylix e ait Always on Display özelliği var evetHocam bir github sayfası falan yokmudur ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Birde hocam ekran kilitliyken saati gösterme şeysi var mı bunda ?
Bu sorunun çözümü telegram grubunda vardı. Oradaki çift tıklama modülünü flashlayarak çözebilirsiniz.Uzun uğraşlar sonucu kurmayı başardım. Format sayısını saymadım
Şimdilik gördüğüm tek eksiği, ekran kapalıyken çift dokunuşla ekranı uyandıramaması.
Geriye kalan her şey mükemmel gözüküyor.