Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
peki hocam aosp romlarda miui görünüşü yakalamak mümkün mü? ikonlar v.s.
ve ayrıca aosp romlarda miui'nin özelliklerinden feragat ediliyor mu? ultra pil tasarrufu olsun, miui'nin kendisiyle gelen docwieveri olsun, adım sayarı olsun bunlar bu evo aosp romda da mevcutlar mı? teşekkürler.
Launcher veya ikon apps yükleyerek bu görünüşü yakalayabilirsiniz. Ultra pil tasarrufu yok ki buna ihtiyacınız da yok 7.30 - 8 saat arasında ekran süresi gayet başarılı ve ben bu süre zarfında hiç pil tasarrufu açmadım. AOSP romlar saf android olarak geldikleri için ek uygulama bulundurmazlar istediğiniz uygulamayı siz Play Store dan yüklersiniz
Bunu biraz tahmin ettim sanki çünkü MIUI beta yi yükleyip recovery e geldiğiniz zaman aklınıza format data yapıp 0423 Twrp yüklemek gelmiş olabilir ki bunu kurulum adımlarında yazmadım Cihazda MIUI sürüm yüklüyken 0423twrp kurun ve reboot recovery yapın sonra advanced wipe girerek system data cache dalvik sil yeterli , format data YAPMA  advanced wipe yapınca dönüp install den önce vendor sonra ROM flashla kurulum bitince reboot system
Teke arkadaşımız farklı bir sürüm denediği için kalmış , ayrıca 0423twrp yi yüklemeden önce herhangi bir wipe işlemi yapmayın. Konuda belirttiğim gibi adımları harfiyen ve sürümlere göre dikkat edip kurarsanız sorun yaşamazsını. Rom u kurmadan önceki sürümleriniz ve kurarken kullanacağınız sürümler önemli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
miroom benim de hoşuma giden bir ROM. Bildirim sorunları yaşadım , Android 10 u kullanamadım ve şarj konusunda v11 sürümünü başarılı bulamayınca aosp olarak bunu kurdum. Pil olarak 8 saate yakın bir ekran süresi veriyor
EVOX a geçmeden önce ben de MIUI v11 stabil vardı twrp olarak 1227 sürümü. Bu konuda ki 1. Çözüm ile android 10 a geçtim. MIUI 9.12.19 a bu konunun 1.cozum kısmıyla geçersen geri kalan adımlar sorunsuz olması gerekiyor
Evet arkadaşlar çözümü bulduk sırasıyla bu işlemleri yaptığınız an herkes android 10'a geçiş yapacaktır. Not: Cihazınızda hali hazırda Twrp 1227 kurulu olmalıdır. 1.Çözüm 1- Cihazınızı twrp modunda açınız 2- Wipeden format dataya girip gelen ekrana yes deyiniz 3- Tekrar wipeye geliniz advandec...