Kullandığım uuygulamanın Android 10 ile olan sorununu nihayet çözünce tekrar Evo 4.3 döndüm.
Daha önce detaylı inceleme fırsatım olmamıştı, tek cümle "adamlar yapmış abi"
-4.4 sürümü de güzel, ancak çok yalın bu sebeple 4.3 kurdum , 4.3 sürümü özelleştirme bakımından çığır açmış, değiştiremediğiniz hiçbir yer yok. icon, yazı, gölge ,boyut hatta bildirim simgeleri ve renkleri bile, miui kişiselleştirme bakımından bu romun yanında nal toplar
- Miui 11 pie stable kullanıyordum. Gerçekten cihazın hakkını veremiyormuş . cihaz bu romla hem daha az ısınıyor hemde daha seri. Xiaomi bu telefona romları "mış" gibi yapıp çıkartıyor belli ki.
- anx (miui port) kamera ile geliyor ama performansı kötü. Hypercam ve config yükledim çok güzel oldu stok miui kameradan çok daha iyi ve canlı renkler var. yanlız hypercam 4k video çekmiyor, 4K video için dahili gelen anx cam kullanıyorum.
-rom yükledikten sonra
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
. üzerindeki kernelde iyi, ama bu kernel spectrum desteği var. Ayrıca çok daha fazla ince ayar sunuyor .Kernel sorunsuz işini yapıyor. 3 farklı profil sunuyor batarya-performans-gaming
-batarya performansı çok iyi , aynı kullanım tarzıyla yaklaşık 1.5 saat kadar fazla ekran süresi alıyorum (şuan şarja taktığım için pil süresini atamıyorum)
-miui dual app özelliğni çok ararım demiştim , hatta aosp rom kurmak istemiyorum bu yüzden. markettek i
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
süper "iş profili" diye bir alan oluşturuyor ve uygulamaların tamamını klonlayabiliyor. tıpkı miui'de oldugu gibi akarı kokarı yok ,reklam falan olmadan direk klon ve ana uygulama aynı anda çalışıyor.
kısacası bu romu tavsye ederim arkadaşlar. Kaşıntım tutasıya kadarda başka rom kullanacağımı sanmıyorum