xiaomi mi 8 se daha güncelleme almayacak hocamAynen denediğim kadarıyla MIUI 12 li hiç bir custom rom arayüz akışkanlığı olarak da pil olarak da malesef kusursuz değil.
İlk tuş kilidi açıldığı anda telefon uyanırken arada afallıyor yani büyük sıkıntı değil tabi ama oluyor sonuçta.
Ama miui 12 lerin içerisinde şu anda en iyisi One OS..
Genel okarak en iyi kullanıcı deneyimi sunan Rom bence 10.3.2
Sonuç olarak MIUI custom rom ların olayı EU Rom da bitiyor..
EU rom kararlı ve düzgünse diğer varyasyonlar da iyi oluyor.
Örneğin EU romda yakınlık sensör hatası varsa diğer tüm miui romlar sorunlu. Çözemiyorlar.
Şu saatten sonra tek temennimiz android 11 den ziyade kararlı ve akıcı bir MIUI 12.5..
Onu da yaparsa EU yapar. Gerisi sadece ondan çalar
miui 13 alacağını düşünüyorum android 10 tabanlıxiaomi mi 8 se daha güncelleme almayacak hocam
Normal tarayicidan kullanıyordum sorun yaşamadım ama belki denk gelmemiştirGoogle aramalarında filan reklam engelleyici nedeniyle hep hatalı sayfa almıyor musun ? Reklam engelleyiciyi kapatamadım bir türlü o romda.
betaları bile bitti almaz daha zaten miui 10daydı 12 aldı 2 sürümmiui 13 alacağını düşünüyorum android 10 tabanlı
12.5 aldı çin betada, yine isteyene atarım linkbetaları bile bitti almaz daha zaten miui 10daydı 12 aldı 2 sürüm
12.5 aldı çin betada, yine isteyene atarım link
Ne ara almış? Hayırlı olsun. EU'yu bekleriz.12.5 aldı çin betada, yine isteyene atarım link
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: