- Adım
- Abdulkadir
- Cihazım
- Mi8 SE
- Konular
- 44
Gel gel panayır varBeyler bu romları seçebileceğimiz bi yer var mı bende yeni başlıyorum rom atmaya eğlenceli gibi
Gel gel panayır varBeyler bu romları seçebileceğimiz bi yer var mı bende yeni başlıyorum rom atmaya eğlenceli gibi
Hocam selamlar o gün sıkıntı yaşamıştım halletmiştin sağol tekrardan bana gönderdiğin romu nasıl değiştirebilirim yani böyle güzel özellikli rom varmı nereden bulabilirim onları forumda mevcut muOxygen Aosip derpfest pixel mokeeos evo x extented denedim
Bos vaktin cok o zaman baska acıklaması yok. Ben deneyemıyorum çünkü ıse gıderken bootloop brıck yaşadığım zamanlar oldu seslı gorusme yapamadıgım vb. Sorunlardan dolayı deneyemeyecegım romu kurmuyorumOxygen Aosip derpfest pixel mokeeos evo x extented denedim
Hafızayı yıpratabılır. Sürekli SOT alma isteği bataryayı olumsuz etkıler. Kullanım arttığı için dogal olarak telefon azda olsa yıpranır.Peki sürekli farklı rom kurmak telefona zarar verir mi ömrünü kısaltır mı merak ettiğim soru bu.
Eskı cihazımdı note3 gerçekten o zaman için cok guzel bı fp ürünüydu. Kasası buyuk biraz onun dışında cok guzeldiMido için hâlâ değişik değişik romlar çıkıyor bende deniyorum. önceden bitane güzel bulursam kalırım diyordum. Şimdi mi note 3 den port 20.1.16 romdayım, yenisi çıksa da denesem diyorum ORD oldum