MIUI 12.5 [ROM][Android 11] [V12.5.7.0.RJKCNXM] Redmi K30 Pro/Zoom/Poco F2 Pro Xiaomi.eu | Stabil MIUI 12. 5 Enhanced

by_BenjamiN

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bünyamin Yav
Cihazım
Mi Max
Konular
1
Adı üstünde kararlı sürüm hatalarından arındırılır. Rahatlıkla kurabilirsiniz sorun yok
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bilgi için teşekkürler...

tariktumanbay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nix
Cihazım
xiaomi K20 pro
Meslek
elektrık teknıkerı
Konular
1
12.0.8. kullanıyordum sımdı buna gecsem bootloadre dusmez dımı bıde trwp normal 12.0.8. de ki gibi sorun olmuyor dımı arkadaslar oluyorsa bosuna ugrasmayım bıde sarj olayında bı degısıklık varmı ıyı gunler

Özcan DELİKANLI

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özcan
Cihazım
Poco F2 Pro
Meslek
İktisat
Konular
6
Önemli Uyarı !!!
MIUI 12.2.1.0 Çin Stabil Rom Hakkında..
Yeni bir rapora göre, Redmi K30 Pro için en son MIUI 12 sürüm 12.2.1.0 güncellemesinin birçok hataya yol açtığı görülüyor.

Kullanıcılara göre;
- İnternete ikinci SIM üzerinden bağlanamıyorlar,
- Şarj olurken dokunma tepkisi karışıyor,
- Oyun sırasında kare hızları önemli ölçüde düşüyor ve daha pek çok sorun olduğu bildirilmiş durumda.
Ayrıca Xiaomi'nin destek sitesi de kullanıcıları güncellemeyi yüklememeleri konusunda uyardı.

Xiaomi.eu 12.2.1.0 Stabil Rom için durum nedir bilmiyorum, ancak bu rom temelde Çin Stabil'den üretildiği için dikkatli olmakta fayda var.

rapboys16

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
bora
Cihazım
Poco F2 Pro 8GB
Meslek
Elektronik
Konular
1
Önemli Uyarı !!!
MIUI 12.2.1.0 Çin Stabil Rom Hakkında..
Yeni bir rapora göre, Redmi K30 Pro için en son MIUI 12 sürüm 12.2.1.0 güncellemesinin birçok hataya yol açtığı görülüyor.

Kullanıcılara göre;
- İnternete ikinci SIM üzerinden bağlanamıyorlar,
- Şarj olurken dokunma tepkisi karışıyor,
- Oyun sırasında kare hızları önemli ölçüde düşüyor ve daha pek çok sorun olduğu bildirilmiş durumda.
Ayrıca Xiaomi'nin destek sitesi de kullanıcıları güncellemeyi yüklememeleri konusunda uyardı.

Xiaomi.eu 12.2.1.0 Stabil Rom için durum nedir bilmiyorum, ancak bu rom temelde Çin Stabil'den üretildiği için dikkatli olmakta fayda var.
Görüşleriniz için teşekkür ederim Özcan DELİKANLI hocam.
Bu romun Temeli dediğiniz gibi çin stabilden gelmektedir EU geliştiricileri Hataya sebep olacak sistem Bug'larını fixlemiş bulunmakta ve performans için iyileştirmeler ile beraber çin Stabil Romunun gereksiz içeriklerini kaldırmışlardır yaklaşık olarak 40 gündür kullanmaktayım daha bug ile karşılaşmadığımı ve performans konusunda ise gayet Stabil çalıştığını söylemem gerekir. Antutu Bench sonuçlarında ise Global Rom'a göre 2120 puan fark ile denediğim romlar arasında en yüksek değerdedir. Puan 576.560....
Oyunlarda ise;
Pubg Full ayarlarda 60fps
Genshin Impact full ayarlarda 47-55 fps
A3: Still Alive full ayarlarda 55-60
CarX Drift Racing 2 full ayarlarda 55-60
Mortal Kombat full ayarlarda 60

Yani sonuç olarak bu rom Miui tabanlı romlar arasında en iyisi bana göre test etme şansı bulursanız demek istediklerimi anlayacaksınız. Saygılar.

Özcan DELİKANLI

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özcan
Cihazım
Poco F2 Pro
Meslek
İktisat
Konular
6
Görüşleriniz için teşekkür ederim Özcan DELİKANLI hocam.
Bu romun Temeli dediğiniz gibi çin stabilden gelmektedir EU geliştiricileri Hataya sebep olacak sistem Bug'larını fixlemiş bulunmakta ve performans için iyileştirmeler ile beraber çin Stabil Romunun gereksiz içeriklerini kaldırmışlardır yaklaşık olarak 40 gündür kullanmaktayım daha bug ile karşılaşmadığımı ve performans konusunda ise gayet Stabil çalıştığını söylemem gerekir. Antutu Bench sonuçlarında ise Global Rom'a göre 2120 puan fark ile denediğim romlar arasında en yüksek değerdedir. Puan 576.560....
Oyunlarda ise;
Pubg Full ayarlarda 60fps
Genshin Impact full ayarlarda 47-55 fps
A3: Still Alive full ayarlarda 55-60
CarX Drift Racing 2 full ayarlarda 55-60
Mortal Kombat full ayarlarda 60

Yani sonuç olarak bu rom Miui tabanlı romlar arasında en iyisi bana göre test etme şansı bulursanız demek istediklerimi anlayacaksınız. Saygılar.
Elinize, emeğinize sağlık. Çok bilgilendirici bir yazı olmuş. Endonezya rom kullanıyorum, şimdilik çok memnunum. Ama farklı bir rom kullanmak istesem ilk tercihim xiaomi.eu Beta olacak.
Açıklama için tekrar teşekkür ederim.
İyi forumlar dilerim.

AKKOYUNLU

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert Ozan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
15
Ben eu sürümlerde globalde yaşamadığım saçmalıkları yaşadım nedenini anlamıyorum yardımcı olurmusunuz, dosyalarım içindeki klasörler bazen görünüyor bazense kendi kendine yok oluyor sonra kendiliğinden yenilenip tekrar görünür oluyor. halille galerideki fotoğraflarda gidip geliyor, google playden uygulama indirecekken bu hataları verdiği sırada dosyalama sistemi yok olup geri geldiği için yükleme de yapmıyor, aynı uygulamaları aynı şekilde kuruyorum hiç bi fark yok ama bu sorunlar globalde yokken eu sürümlerde oldu. 5 farklı rom attım banamısın demedi. gerisin geri globale dönmek zorunda kaldım, yardımcı olabilecek biri var mı acaba

rapboys16

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
bora
Cihazım
Poco F2 Pro 8GB
Meslek
Elektronik
Konular
1
Ben eu sürümlerde globalde yaşamadığım saçmalıkları yaşadım nedenini anlamıyorum yardımcı olurmusunuz, dosyalarım içindeki klasörler bazen görünüyor bazense kendi kendine yok oluyor sonra kendiliğinden yenilenip tekrar görünür oluyor. halille galerideki fotoğraflarda gidip geliyor, google playden uygulama indirecekken bu hataları verdiği sırada dosyalama sistemi yok olup geri geldiği için yükleme de yapmıyor, aynı uygulamaları aynı şekilde kuruyorum hiç bi fark yok ama bu sorunlar globalde yokken eu sürümlerde oldu. 5 farklı rom attım banamısın demedi. gerisin geri globale dönmek zorunda kaldım, yardımcı olabilecek biri var mı acaba
Kullandığınız telefon POCO F2 Pro mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Elinize, emeğinize sağlık. Çok bilgilendirici bir yazı olmuş. Endonezya rom kullanıyorum, şimdilik çok memnunum. Ama farklı bir rom kullanmak istesem ilk tercihim xiaomi.eu Beta olacak.
Açıklama için tekrar teşekkür ederim.
İyi forumlar dilerim.
Yardımcı olabildi isem ne mutlu hocam. Yalnız Beta romunu önermiyorum beta romları bol bol hata içeriyor. Tabi bir bug smashers veya bug master iseniz bir şey diyemem ama ÖNERiM Stabil romdur

AKKOYUNLU

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert Ozan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
15
Kullandığınız telefon POCO F2 Pro mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yardımcı olabildi isem ne mutlu hocam. Yalnız Beta romunu önermiyorum beta romları bol bol hata içeriyor. Tabi bir bug smashers veya bug master iseniz bir şey diyemem ama ÖNERiM Stabil romdur
evet hocam poco 2 pro

rapboys16

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
bora
Cihazım
Poco F2 Pro 8GB
Meslek
Elektronik
Konular
1
evet hocam poco 2 pro
Hocam ilk olarak Global romu Flash edin sonra twrp kurup bu romu twrpden yükleyin Stabil olanı yükleyin Beta değil! Sonra hatalar ile kaşılaşcağınızı sanmıyorum.

Üst Alt