Yardım RN8PRO HardBrick

ahmetuluozz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi
Konular
5
Cihaz nerdeyse bir aydır brick daha önce brick olduğunda şarjı bittiğinde açılıyordu ama şimdi olmuyo ne denediysem olmadı arka kapağı açtım ne yaptıysam olmadı telefonu abim aldı ve bir aydır telefon yatıyor olmuyor ne denediysem olmadı forum da bazı arkadaşlar yetkili hesap var ne olur biriniz ücretsiz yardımcı olun ailevi olarak durumumuz kötü şimdi diyiceksiniz durumunuz kötüyse bu telefonu nasıl aldın telefon kaçak yarı fiyatına aldık piyasadaki fiyatın yarısı biriniz yardımcı olun be şimdi bootloop sorununu çözen arkadaşlar var o yöntemi bende daha önce buldum ama iş işten geçti biriniz yardımcı olun ne olur abimden laf yiyorum sürekli sen telefon kulanma falan filan biriniz yardımcı olun twden ne olur 2dk almaz

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
150
Cihaz nerdeyse bir aydır brick daha önce brick olduğunda şarjı bittiğinde açılıyordu ama şimdi olmuyo ne denediysem olmadı arka kapağı açtım ne yaptıysam olmadı telefonu abim aldı ve bir aydır telefon yatıyor olmuyor ne denediysem olmadı forum da bazı arkadaşlar yetkili hesap var ne olur biriniz ücretsiz yardımcı olun ailevi olarak durumumuz kötü şimdi diyiceksiniz durumunuz kötüyse bu telefonu nasıl aldın telefon kaçak yarı fiyatına aldık piyasadaki fiyatın yarısı biriniz yardımcı olun be şimdi bootloop sorununu çözen arkadaşlar var o yöntemi bende daha önce buldum ama iş işten geçti biriniz yardımcı olun ne olur abimden laf yiyorum sürekli sen telefon kulanma falan filan biriniz yardımcı olun twden ne olur 2dk almaz
Zenex hocamla iletişime geçebilirsiniz

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Zenex hocamla iletişime geçebilirsiniz
Malesef ben bu üsluba yardımcı olmam. Yardım rica ile istenir, emir ile değil.
Biriniz yardımcı olun be diyerek yardım değil, marketten sigara dahi istenmez. Bana x sigara ver be şeklinde sigata isteyenimiz yok değil mi?
Güzel Türkçemizde -musunuz şeklinde bir kullanımımız var. Yardımcı olur musunuz? Daha hoş geliyor kulağa değil mi?

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
150
Biriniz yardımcı olun be diyerek yardım değil, marketten sigara dahi istenmez. Bana x sigara ver be şeklinde sigata isteyenimiz yok değil mi?
Güzel Türkçemizde -musunuz şeklinde bir kullanımımız var. Yardımcı olur musunuz? Daha hoş geliyor kulağa değil mi?
Haklısınız hocam

Oyla:

ahmetuluozz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kusura bakma hocam uslubum için özür dilerim yanlış yazmışım herhalde pcden yazıyom klavyele ararm iyi değil özür dilerim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde hocam be kelimsenin ilk defa kaba olduğunu duyuyorum sizin orda kaba olarak görüle bilir bilmiyordum bilseydim yazmazdım özürdilerim bizim burdada çakal kelimesi küfür anlamında kullanılır ama başka yerde uyanık anlamına geliyor kültür farklılığı olabilir anlamanızı rica ederim istanbul ağzını bilmiyorum hocam

Oyla:
Üst Alt