Rom [RN8Pro] En Çok Tercih Edilen AOSP Rom'lar (Her Sürüm Güncellemesi Konuya Eklenecektir) // 08/12.2023

Enes M.

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Paramedik
Konular
12
08/12/2023 Konu İçerik Güncellemesi

- Konuda bulunan ve desteği Official olarak sonlandırılan Rom'lar kaldırılmıştır. (Corvus-Os,Project Elixir Rom,Derp Ferst Rom)
- Konu içeriğindeki ölü linkler düzeltilmiştir.
- Konu içeriğinde yeniden Rom Bakımcısı olan romların bakımcı isimleri konuya eklenmiştir.
- Konu içeriğini genişletmek ve konu içine A14 rom'ların eklenmesi planlanmıştır.

hakan0056

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hakan
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
2
rom kurarken mesela benım androıd surumum 11 , 13 dıye paylasılanı ındırıp kurabılırmıyım

Enes M.

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Paramedik
Konular
12
rom kurarken mesela benım androıd surumum 11 , 13 dıye paylasılanı ındırıp kurabılırmıyım
Uygun TWRP ile olur fakat her konunun içindeki TWRP ler farklı olabilir. Kurarken dikkatli olun.

Palmei

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Akif
Cihazım
Redmi Note 8P
Konular
2
Pil süresi ve kasma takılma gibi sorunları olmayan en ideal ROM hangisidir güncel olarak?

BerdanX

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Berdan
Cihazım
Redmi note 8 ro
Meslek
Öğrenci
Konular
9
Hocalarım hala crdroid olup kasma takılma yüksek cpu kullanımı yaşayan var mı çözemediğim gariplikler olmaya başladı tekrardan sıfırlarsam herşeyi nasıl geri getireceğimi de bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz

PROSSK12

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
IrResistibLe
Cihazım
Redmi10 2022
Konular
48
Hocalarım hala crdroid olup kasma takılma yüksek cpu kullanımı yaşayan var mı çözemediğim gariplikler olmaya başladı tekrardan sıfırlarsam herşeyi nasıl geri getireceğimi de bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz
Swift Bakcup kullan

demantools

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samed
Cihazım
Redmi 5Plus
Meslek
Öğrenci
Konular
15
bende aynı sorunları yasıyorum, bazen ekran donuyor vs. arayuz sonlandır dıyorum . anlamadıgım durumlar oluyor
daha once yoktu
Bugün buraya tam olarak bu sorun için geldim tamam performansı iyi dedik de hocam ne hâle getirdi uzun sürede telefonu. Kamerasını kullanarak video çekemez oldum. Geçenlerde önemli bir işim vardı uzun süreli video çekimi yaptım 10 saniyeliklerde dahil hepsinde kasmalar donmalar ve ses kaymaları vardı o kadar sorun yaşattı ki anlatamam. CR dışında önerilebilecek ROM varsa önerilere açığım çünkü bunu kullanamayacağım sanırım :(

Üst Alt