- Adım
- Livevalue
- Cihazım
- Redmi Note 8 Pr
- Konular
- 0
Sıfırdan kurulum yaptım. OTA güncellemesini eksiksiz indirmiyor maalesef. Manuel olarak indirip güncellemek en mantıklısı. 9.7 de hiçbir uygulama sorun çıkarmadı. İlave birkaç menü yapmışlar. Rom sanki biraz daha hızlanmış gibi. Zaten ilk kurduğumda memnun kalmama da şaşırmıştım. Konum, NFC, adım sayar her türlü sensörler tıkır tıkır çalışıyor. En son 14 te de güncellemesini yapar sonra fişini çekerler projenin bana öyle geliyor. Telefonun A14 te de gideri var gibi.Bugün ilk defa lazım oldu bir arkadaşa konum paylaşacak oldum ancak cihazım konumunu belirleyemedi. Sorun CrDrodid 9.7 kaynaklı mıdır yoksa yüklediğim NickGapps in minimum düzeyde google servisleri kullanmasından mıdır anlayamadım. İndirmişken en full olanına varanına kadar indirmiştim Gapps paketlerini. Ses kayıt özelliğini götürmeyeceğini bilsem tereddüt etmem. Acaba elim değimişken bir daha mı sıfırdan kurulum yapsam da demiyor değilim.
Şimdiye kadar cihazımı hiç rootlamamıştım. Magisk ile yapılıyor sanırım. Adaway isimli reklam engelleyici programı kullanmanın en temiz yolunun rootlu cihaz kullanmak olduğunu görüyorum. Bankacılık işlemlerinden mütevellit güvenemiyorum.