Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Rom[RN8Pro] crDroidAndroid 9.5 [Android 13] Tim Support 10/03/2024 | [AOSP]
Üstadım crdroid veya evox farketmiyor cihaz bu romlardan sonra temassiz ödeme konusu olmuyor. Ben mesela vakifbank mobil kullaniyorum ve ne yaptiysam olmadi. Böyle bir ekran veriyor ve çözülmüyor. Çözümü var mi bilemedim ya da çözen oldu mu? Cevap veren olursa sevinirim. Bu arada bence EvoX daha güzel teşekürler
Hocam evo da sıkıntısız kullanıyordum ben temassız ödemeyi hem enpara hem finansbank hemde yapı kredi ile kullandım sorun yaşamadım son güncelleme de banka uygulamalarına optimizasyon geldi onu guncellemenize rağmen böyleyse ingilizce kanala başvurun root varsa magisk ile hem banka uygulamalarını hem magisk i gizleyin
Ayrica telefon crdroid ayarlarından bl kilidi hide yapın öyle deneyin
Hocam evo da sıkıntısız kullanıyordum ben temassız ödemeyi hem enpara hem finansbank hemde yapı kredi ile kullandım sorun yaşamadım son güncelleme de banka uygulamalarına optimizasyon geldi onu guncellemenize rağmen böyleyse ingilizce kanala başvurun root varsa magisk ile hem banka uygulamalarını hem magisk i gizleyin
Ayrica telefon crdroid ayarlarından bl kilidi hide yapın öyle deneyin
crDroidAndroid For TimJosten 20 Mart 2023 Güncellemesi #hotfix
- SystemUI çökmesi düzeltildi
- SetupWizard çökmesi düzeltildi
- crDroid Launcher'a geçildi
- Son Kullanılanlar'daki çeşitli hatalar düzeltildi
- crDroid kaynağı ile senkronize edildi
Güncelleme için Ayarlar/Sistem/Güncelleyici kısmına gelip yeni sürümü indirmeniz ve kurmanız yeterlidir.
Aynı türde cihaz kullanıyorum ve ben geçişte sorun yaşamadım. Çoğu arkadaşımız da öyle. Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız İngilizce Destek Kanalından yardım talep etmeniz dahilinde çok yakından ilgileneceklerdir.
Tavsiyem yukarıdaki talimatları bir bir uygulamanız olacaktır. Talimatlar eşiğinde kurulun sistemlerde şuana kadar bir sorun çıkmamıştır.
Fakat konu sonunda da belirttiğim gibi talimatları uygulamak ve uygulamadan kaynaklanan sorunlardan SİZ sorumlu olursunuz.
crDroidAndroid For TimJosten 20 Mart 2023 Güncellemesi #hotfix
- SystemUI çökmesi düzeltildi
- SetupWizard çökmesi düzeltildi
- crDroid gelip yeni sürümü indirmeniz ve kurmanız yeterlidir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aynı türde cihaz kullanıyorum ve ben geçişte sorun yaşamadım. Çoğu arkadaşımız da öyle. Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız İngilizce Destek Kanalından yardım talep etmeniz dahilinde çok yakından ilgileneceklerdir.
Tavsiyem yukarıdaki talimatları bir bir uygulamanız olacaktır. Talimatlar eşiğinde kurulun sistemlerde şuana kadar bir sorun çıkmamıştır.
Fakat konu sonunda da belirttiğim gibi talimatları uygulamak ve uygulamadan kaynaklanan sorunlardan SİZ sorumlu olursunuz.