Rom [RN8Pro] crDroidAndroid 9.5 [Android 13] Tim Support 10/03/2024 | [AOSP]

martian

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi R. N8pro
Konular
7
Telefona Rom'u atabildim. Güncellemeleri gelince nasıl yapıyoruz acaba?

Enes M.

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Paramedik
Konular
12
Dediğiniz TWRP ile yapsam bile flashlamaya kalkınca kırmızı yazıyla error veriyor.
İngizlice destek kanalına başvurun.
Üstadım crdroid veya evox farketmiyor cihaz bu romlardan sonra temassiz ödeme konusu olmuyor. Ben mesela vakifbank mobil kullaniyorum ve ne yaptiysam olmadi. Böyle bir ekran veriyor ve çözülmüyor. Çözümü var mi bilemedim ya da çözen oldu mu? Cevap veren olursa sevinirim. Bu arada bence EvoX daha güzel teşekürler 👍
Hocam evo da sıkıntısız kullanıyordum ben temassız ödemeyi hem enpara hem finansbank hemde yapı kredi ile kullandım sorun yaşamadım son güncelleme de banka uygulamalarına optimizasyon geldi onu guncellemenize rağmen böyleyse ingilizce kanala başvurun root varsa magisk ile hem banka uygulamalarını hem magisk i gizleyin

Ayrica telefon crdroid ayarlarından bl kilidi hide yapın öyle deneyin

martian

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi R. N8pro
Konular
7
İngizlice destek kanalına başvurun.

Hocam evo da sıkıntısız kullanıyordum ben temassız ödemeyi hem enpara hem finansbank hemde yapı kredi ile kullandım sorun yaşamadım son güncelleme de banka uygulamalarına optimizasyon geldi onu guncellemenize rağmen böyleyse ingilizce kanala başvurun root varsa magisk ile hem banka uygulamalarını hem magisk i gizleyin

Ayrica telefon crdroid ayarlarından bl kilidi hide yapın öyle deneyin
Root nasıl atacağım? Magisk indirip flaslamak yeterli mi?

Berkyyww

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berke
Cihazım
XioamiNote8Pro
Konular
5
Yurt Dışı imeili cihazim var bl kilidim açık bu roma geçerken herhangi bir sorunla karşılaşlırmıyım?

Enes M.

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Paramedik
Konular
12

crDroidAndroid For TimJosten 20 Mart 2023 Güncellemesi #hotfix​

- SystemUI çökmesi düzeltildi
- SetupWizard çökmesi düzeltildi
- crDroid Launcher'a geçildi
- Son Kullanılanlar'daki çeşitli hatalar düzeltildi
- crDroid kaynağı ile senkronize edildi

Güncelleme için Ayarlar/Sistem/Güncelleyici kısmına gelip yeni sürümü indirmeniz ve kurmanız yeterlidir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yurt Dışı imeili cihazim var bl kilidim açık bu roma geçerken herhangi bir sorunla karşılaşlırmıyım?
Aynı türde cihaz kullanıyorum ve ben geçişte sorun yaşamadım. Çoğu arkadaşımız da öyle. Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız İngilizce Destek Kanalından yardım talep etmeniz dahilinde çok yakından ilgileneceklerdir.

Tavsiyem yukarıdaki talimatları bir bir uygulamanız olacaktır. Talimatlar eşiğinde kurulun sistemlerde şuana kadar bir sorun çıkmamıştır.

Fakat konu sonunda da belirttiğim gibi talimatları uygulamak ve uygulamadan kaynaklanan sorunlardan SİZ sorumlu olursunuz.

Buradaki yazılar tamamen BİLGİLENDİRME amaçlıdır.

Kaynsenju1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhsin
Cihazım
Note 8 pro
Konular
10

crDroidAndroid For TimJosten 20 Mart 2023 Güncellemesi #hotfix​

- SystemUI çökmesi düzeltildi
- SetupWizard çökmesi düzeltildi
- crDroid gelip yeni sürümü indirmeniz ve kurmanız yeterlidir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı türde cihaz kullanıyorum ve ben geçişte sorun yaşamadım. Çoğu arkadaşımız da öyle. Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız İngilizce Destek Kanalından yardım talep etmeniz dahilinde çok yakından ilgileneceklerdir.

Tavsiyem yukarıdaki talimatları bir bir uygulamanız olacaktır. Talimatlar eşiğinde kurulun sistemlerde şuana kadar bir sorun çıkmamıştır.

Fakat konu sonunda da belirttiğim gibi talimatları uygulamak ve uygulamadan kaynaklanan sorunlardan SİZ sorumlu olursunuz.

Buradaki yazılar tamamen BİLGİLENDİRME amaçlıdır.
Reis ben bayadan beri Evo 6.7 deydim acaba bu roma gecsemmi tavsiye eder misiniz?

Üst Alt