Gcam [RN7 - OTHER] Google Kamera 7.0.009 V13 [TÜRKÇE][STABİL][GÜNCEL]

mrgokq

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
1
An itibariyle config penceresinin açılmadığı tek kişisiniz hocam giggle~~
Çözdüm. Öncelikle Ayarlar'a girdim Gelişmiş'ten Save XML config yaptım. (Böylece config klasörü oluştu sanırım). İlginiz için çok teşekkür ederim.

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

unixcan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
can
Cihazım
discovery
Konular
0
SON SÜRÜM
Google Kamera 7.0.009 V7 STABİL
Desteklenen cihazlar listesi;

• Xiaomi Redmi 4 Prime.
• Xiaomi Redmi Note 4(X).
• Xiaomi Redmi Note 5 India.
• Xiaomi Redmi Note 5 Pro.
• (Xiaomi) Redmi Note 7/7S.
• (Xiaomi) Redmi Note 7 Pro.
• Xiaomi Mi 6.
• Xiaomi Mi 8 Lite.
• Xiaomi Mi 9- Sadece MIUI 10.
• Xiaomi Mi 9T.
• Xiaomi Mi 9T Pro.
• Nokia 6.1.
• LeEco LeMax2.
Sizin cihazınızda da çalışıyorsa ve listede bulunmuyorsa yorumlarda belirtebilirsiniz.

• Şimdi astro modu herkes için çalışıyor. Arnova8G2 kodu için teşekkürler.
• "Astrophotography modunu kullan" "maddesi eklendi. Akıllı telefonunuzu kullanarak gök cisimlerini fotoğraflamak için harika olan yeni "Astrofotografi" modu. Tripod kullanımı tavsiye edilir. İşlemcinin Qualcomm Snapdragon 670'den daha zayıf olmaması önerilir; daha genç işlemcilerde çalışmayabilir. Mi 9T ve K20 kullanıcılarının bu öğeyi dahil etmesi gerekmez.
• Bu öğe, bu modu daha önce etkinleştirmemiş olanlar için eklenmiştir, normal Gece modu olarak çalışabilir, çünkü bu modun gereklilikleriyle uyuşmuyor olabilir ya da cihazın donanım yazılımında eksik olan bir şey var. Neye bağlı olduğunu anlamadı.
• “Geliştirici için” öğesindeki ayarlara RAW formatı seçimi eklendi. Bana sağladığı kod için teşekkür ederiz.
• “Geliştirici için” öğesindeki ayarlara IMG formatı seçimi eklendi. Bana sağladığı kod için teşekkür ederiz.
• Uygulama içinde küçük düzenlemeler.
(İNGİLİZCE V7)
(TÜRKÇE V7)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende 6.2.030.RN7_V1a_Final yüklü bu son çıkan sürümden daha iyi fotoğraflar çekiyor, yüz rötüşları daha iyi ve hdr. modu daha canlı ve renkli çekiyor,
Son çıkan sürümde ne yüz rötüşü nede hdr canlı çekmiyor yüzde pixeller ve canlı olmayan fotoğraflar elde ediyorum. config dosyasını ekledim sonuç yine aynı..
bu herkeste böylemi? telefonum note7, başka türlü bir ayarmı yapıyorsunuz yoksa?

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162

Bende 6.2.030.RN7_V1a_Final yüklü bu son çıkan sürümden daha iyi fotoğraflar çekiyor, yüz rötüşları daha iyi ve hdr. modu daha canlı ve renkli çekiyor,
Son çıkan sürümde ne yüz rötüşü nede hdr canlı çekmiyor yüzde pixeller ve canlı olmayan fotoğraflar elde ediyorum. config dosyasını ekledim sonuç yine aynı..
bu herkeste böylemi? telefonum note7, başka türlü bir ayarmı yapıyorsunuz yoksa?
Son düzenlediğim config dosyası ön kamera konusunda yüzü güzelleştirmek yerine gerçekçi renkler veriyor. Gerçekçi renkleri verdikten fonra fotoğrafları isteğe göre düzenlemek çok daha basit bir hal alıyor. Config dosyasının asıl odaklandığı yer arka kamera.

Son düzenleme:

szrozdmr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer Özdemi
Cihazım
Mi 14T
Konular
1
An itibariyle config penceresinin açılmadığı tek kişisiniz hocam giggle~~
bende de aynı problem olmuştu zip in adı GoogleCamera-1 olarak çıktığı için olmuyor sondaki -1 silince oluyor

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27

Evet doğru gcam 7 nin ön kamera sorunu var. Hdr+ da selfi çekince yüz güzelleştirme çalışmıyor ve yüz hatları abartı ve çirkin çıkıyor. Ayarlardan experimental settings kısmından retouch aktif ettim bu seferde ön ve arka kamera da portre kayboluyor ama normal selfi çekince yüz güzelleştirme çok iyi çalışıyor. Portreyi stock kameradan kullandığım için bu şekilde yaptım ben. Zaten geliştiriciler de bunun farkında. Zamanla çözerler bu sorunu .

technix

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teknisyen
Cihazım
Xiaomi Mi A3
Konular
13

Ben de 6.2.030 kullanıyorum. Kullandığım versiyon: MGC_6.2.030_StableAwbVersion_V16 (InnocentParrot - 12 Ağustos 2019)

Sizin kullandığınız versiyonu (6.2.030.RN7_V1a_Final) nereden indirebilirim? Geliştiricisi kimdir?

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Ben de 6.2.030 kullanıyorum. Kullandığım versiyon: MGC_6.2.030_StableAwbVersion_V16 (InnocentParrot - 12 Ağustos 2019)

Sizin kullandığınız versiyonu (6.2.030.RN7_V1a_Final) nereden indirebilirim? Geliştiricisi kimdir?

mc.ahi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahi
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
4
Xiaomi mi9T için bu ayar ne olmalı?
Değiştirdikce renklerde çok fazla değişiklik oluyo.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director