- Adım
- Özkan
- Cihazım
- Redmi note 3
- Konular
- 5
O zaman sizi acilen eu beta 9.10. 24 e alalım.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçin hocam, Skorpi hocamın hep methettiği gibi eu beta candır. Benim kullandığım 9.10.24 sürümü performans odaklı olduğu için bataryaya az da olsa olumsuz bir etkisi var. Yine de yoğun kullanımda 6 saat sot veriyor ki 2 senelik bir cihaz için iyi bir değerdir.hocam niyetim var vallahi hem miui 11 deneyimi yaşamak hemde değişiklik için nasıldır iyimidir pili performansı stabilitesi
Geçin hocam, Skorpi hocamın hep methettiği gibi eu beta candır. Benim kullandığım 9.10.24 sürümü performans odaklı olduğu için bataryaya az da olsa olumsuz bir etkisi var. Yine de yoğun kullanımda 6 saat sot veriyor ki 2 senelik bir cihaz için iyi bir değerdir.
Not: Az evvel test ettiğimde daha önce sorunsuz çalışan mod ilginçtir bu kez sizdeki gibi kameradan atma hatası vermeye başladı. Bilginiz olsun...
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Uygulama ayarlarından konumu açıp denermisiniz.Config yükleme yeri açılmıyor bi sürü şey denedim bı türlü açamadım V4 v5 v6 v7 hepsinde denedim. Nasıl açarım burayı ?
Teşekkürler hocam. Doğrusu takdir edilecek bir iş yapıyorsunuz.V7 TÜRKÇE İNDİRME LİNKİ KONUYA EKLENMİŞTİR! (ARAYÜZ VE TEMEL AYARLAR TÜRKÇE)