Gcam [RN7 - OTHER] Google Kamera 7.0.009 V13 [TÜRKÇE][STABİL][GÜNCEL]

dagliokkes

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ökkeş Dağlı
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
24
yüz blur lama yapmıyor 60 fps videoda yakınlaşıyor ama uzaklaşmıyor sıkıntıları var hala

Glorious

Teknoloji Delisi, Supporter
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28
V5 Sürümünü konuya ekledim. Yeni sürümle birlikte config dosyasında bazı değişiklikler yaptım.(Ten renginin tonu yeniden düzenlendi.) Yeni config dosyasını konuya ekledim. Yorumlarınızı bekliyorum.
Yeni Config dosyasında ayarların bi kaçı benim kullandıklarıma yakın olmuş beğendim kullanışlı ama kendi ayarlarımı pek değiştiremiyorum alışamıyorum gibi :)

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
yüz blur lama yapmıyor 60 fps videoda yakınlaşıyor ama uzaklaşmıyor sıkıntıları var hala
Yüz güzelleştirme ayarlar içerisinde var. Etkinleştirirseniz portre modu gider. Pasifleştirdiğinizde geri gelir.
Ayarlardan video sabitlemeyi kapatırsanız 60fps de yaklaştırmaz.

Yeni Config dosyasında ayarların bi kaçı benim kullandıklarıma yakın olmuş beğendim kullanışlı ama kendi ayarlarımı pek değiştiremiyorum alışamıyorum gibi :)
Yorumunuz için teşekkürler hocam. Upload ederseniz sizin ayarlarınızıda denemek isterim angel~~

Mrvape

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note7
Konular
2
mevcetin hocam selamlar. Öncelikle emeğin ve paylaşımların için teşekkür ederim.
Şimdi v5 stabil olarak güncelledim uygulamamı. Ancak normal kamera modunda bir nesneyi biraz yakından çekmeye çalıştığımda arka tarafı komple bulanıklaştırıyor blur yada portre modundaki gibi. Sizin ayarları indirip yükledim yine aynı şekilde. Önceki versiyonlarda böyle bir durum yoktu yardımcı olma imkanın varmıdır acaba? :)
edit: Uygulamayı yükledikten sonra uygulama verilerini temizledim ve config dosyasını indirip yükledim ayarları.

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
mevcetin hocam selamlar. Öncelikle emeğin ve paylaşımların için teşekkür ederim.
Şimdi v5 stabil olarak güncelledim uygulamamı. Ancak normal kamera modunda bir nesneyi biraz yakından çekmeye çalıştığımda arka tarafı komple bulanıklaştırıyor blur yada portre modundaki gibi. Sizin ayarları indirip yükledim yine aynı şekilde. Önceki versiyonlarda böyle bir durum yoktu yardımcı olma imkanın varmıdır acaba? :)
edit: Uygulamayı yükledikten sonra uygulama verilerini temizledim ve config dosyasını indirip yükledim ayarları.
Merhaba hocam. Bu durumun sebebi kameraların diyafram değerinin düşük olmasıdır.(Aslında çok iyi bir durum, kameraya daha iyi ışık girmesini ve daha canlı renkler çekmeyi sağlar.)Bu konuda yapılabilecek tek şey, gece modundaki infinity focus özelliğini denemek.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

CONFİG DOSYASI GÜNCELLENDİ!

Son düzenleme:

Mrvape

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note7
Konular
2
Merhaba hocam. Bu durumun sebebi kameraların diyafram değerinin düşük olmasıdır.(Aslında çok iyi bir durum, kameraya daha iyi ışık girmesini ve daha canlı renkler çekmeyi sağlar.)Bu konuda yapılabilecek tek şey, gece modundaki infinity focus özelliğini denemek.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

CONFİG DOSYASI GÜNCELLENDİ!
Anladım teşekkürler hocam. Pisi çok tatlıymış Maşallah :)

ankarag3lü

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
elvin
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
11
ben başka bir siteden yüklemiştim 1 ay önce aynı uygulama mı ki ou silip bunu mu yüklesem sürümünü nereden öğrenebilirim

Glorious

Teknoloji Delisi, Supporter
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28
ben başka bir siteden yüklemiştim 1 ay önce aynı uygulama mı ki ou silip bunu mu yüklesem sürümünü nereden öğrenebilirim
Kamera için uygulama ayarlarına girip oradan sürüm kontrolü yapabilirsiniz. Redmi Note 7 için en güncel sürüm burada paylaşılandır bilginize.

Üst Alt