- Adım
- Ökkeş Dağlı
- Cihazım
- Mi Note 10 Lite
- Konular
- 24
yüz blur lama yapmıyor 60 fps videoda yakınlaşıyor ama uzaklaşmıyor sıkıntıları var hala
Yeni Config dosyasında ayarların bi kaçı benim kullandıklarıma yakın olmuş beğendim kullanışlı ama kendi ayarlarımı pek değiştiremiyorum alışamıyorum gibiV5 Sürümünü konuya ekledim. Yeni sürümle birlikte config dosyasında bazı değişiklikler yaptım.(Ten renginin tonu yeniden düzenlendi.) Yeni config dosyasını konuya ekledim. Yorumlarınızı bekliyorum.
Yüz güzelleştirme ayarlar içerisinde var. Etkinleştirirseniz portre modu gider. Pasifleştirdiğinizde geri gelir.yüz blur lama yapmıyor 60 fps videoda yakınlaşıyor ama uzaklaşmıyor sıkıntıları var hala
Yorumunuz için teşekkürler hocam. Upload ederseniz sizin ayarlarınızıda denemek isterimYeni Config dosyasında ayarların bi kaçı benim kullandıklarıma yakın olmuş beğendim kullanışlı ama kendi ayarlarımı pek değiştiremiyorum alışamıyorum gibi
Hocam konumu etkinleştirin dediler onun açık olması lazımUygulama güncel
mevcetin hocam selamlar. Öncelikle emeğin ve paylaşımların için teşekkür ederim.
Şimdi v5 stabil olarak güncelledim uygulamamı. Ancak normal kamera modunda bir nesneyi biraz yakından çekmeye çalıştığımda arka tarafı komple bulanıklaştırıyor blur yada portre modundaki gibi. Sizin ayarları indirip yükledim yine aynı şekilde. Önceki versiyonlarda böyle bir durum yoktu yardımcı olma imkanın varmıdır acaba?
edit: Uygulamayı yükledikten sonra uygulama verilerini temizledim ve config dosyasını indirip yükledim ayarları.
Merhaba hocam. Bu durumun sebebi kameraların diyafram değerinin düşük olmasıdır.(Aslında çok iyi bir durum, kameraya daha iyi ışık girmesini ve daha canlı renkler çekmeyi sağlar.)Bu konuda yapılabilecek tek şey, gece modundaki infinity focus özelliğini denemek.mevcetin hocam selamlar. Öncelikle emeğin ve paylaşımların için teşekkür ederim.
Şimdi v5 stabil olarak güncelledim uygulamamı. Ancak normal kamera modunda bir nesneyi biraz yakından çekmeye çalıştığımda arka tarafı komple bulanıklaştırıyor blur yada portre modundaki gibi. Sizin ayarları indirip yükledim yine aynı şekilde. Önceki versiyonlarda böyle bir durum yoktu yardımcı olma imkanın varmıdır acaba?
edit: Uygulamayı yükledikten sonra uygulama verilerini temizledim ve config dosyasını indirip yükledim ayarları.
Anladım teşekkürler hocam. Pisi çok tatlıymış MaşallahMerhaba hocam. Bu durumun sebebi kameraların diyafram değerinin düşük olmasıdır.(Aslında çok iyi bir durum, kameraya daha iyi ışık girmesini ve daha canlı renkler çekmeyi sağlar.)Bu konuda yapılabilecek tek şey, gece modundaki infinity focus özelliğini denemek.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
CONFİG DOSYASI GÜNCELLENDİ!
Kamera için uygulama ayarlarına girip oradan sürüm kontrolü yapabilirsiniz. Redmi Note 7 için en güncel sürüm burada paylaşılandır bilginize.ben başka bir siteden yüklemiştim 1 ay önce aynı uygulama mı ki ou silip bunu mu yüklesem sürümünü nereden öğrenebilirim