- Adım
- Bekir
- Cihazım
- Xiaomi Mi 14 U
- Konular
- 32
Dili Türkçe yapamiyormuyuz
Benim telefonum A2 ancak üzerinde MIUI var çalışıyor bende sizde de çalışabilir deneyin benceMerhaba cihazım mi A2 androidone bl açık rootsuz cihaz .. APK çalışır mı ? Deneyen var mı
Merhaba cihazım mi A2 androidone bl açık rootsuz cihaz .. APK çalışır mı ? Deneyen var mı
Hocam hızınıza yetişilmiyor emeğinize sağlık en büyük beklentim 48 mp destekli sürüm gelmesiV2.2 Sürümüne güncellenmiştir.
tüm sürümleri denedim, izinleri verdikten sonra uygulamayı alta atıyor sürekli. Arka planda açık fakat geçmek istediğimde geçemiyorum.
Mi8 10.3.3 kararlı sürüm
Henüz Türkçe dil desteği yok.Dili Türkçe yapamiyormuyuz
Google kamerayı kullanmak için root a gerek yok. Sadece Birkaç özellik için root gerekli. Arcore gibi.Mi A2 de verdiğim sürümler büyük ihtimal çalışır.Merhaba cihazım mi A2 androidone bl açık rootsuz cihaz .. APK çalışır mı ? Deneyen var mı
Geri dönüşünüz için teşekkür ederim.Benim telefonum A2 ancak üzerinde MIUI var çalışıyor bende sizde de çalışabilir deneyin bence
Bu cihazlar için portlanıyor. Fakat farklı cihazlardada kararlı bir biçimde çalışıyor. Örneğin mi8 lite vb.Uygulmayı veren akadaşın denediği modeller ve yazdığı not
Redmi Note 7/7S
Redmi Note 5 Pro
Mi A1
LeEco LeMax2 (X2)
Not: LeEcoMax X2 (yeşil önden) dışında bir sorun bulunmadı. Diğer akıllı telefonlarda, şu anda, performans bilinmiyor.
Teşekkür ederim hocam. Bizim beklentimizde o Fakat redmi note 7 için 48 mp özelliğinin gelmesi demek, portlamak demek değil. Google kamera içinde yeni bir kod bölümü oluşturmak demektir. Yani tecrübeli bi yazılımcının elinden geçmeli. Umudum yok ama bekliyoruz işteHocam hızınıza yetişilmiyor emeğinize sağlık en büyük beklentim 48 mp destekli sürüm gelmesi
tüm sürümleri denedim, izinleri verdikten sonra uygulamayı alta atıyor sürekli. Arka planda açık fakat geçmek istediğimde geçemiyorum.
Mi8 10.3.3 kararlı sürüm
Bunu dene istersen ;
BSG V2e:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(BSG, 2019-02-08,Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir)
Mi 9se icin son surum apk varmi