- Adım
- Efe Çağlayan
- Cihazım
- Mi 8 pro
- Konular
- 4
TeşekkürlerMaalesef Mi 8 pro ile uyumlu değil. Yeni güncellemelerde destek gelirse konuya eklerim.
TeşekkürlerMaalesef Mi 8 pro ile uyumlu değil. Yeni güncellemelerde destek gelirse konuya eklerim.
Hocam v1'de çalışmıyor. Portlu olanı denedim o hiç açılmadı bile.Geri dönüşünüzü bekliyorum.
Rica ederimTeşekkürler
Yeni güncellemeleri bu konu altında paylaşmaya devam edeceğim. Yeni güncellemelerde destek gelir tahminimce hocam.Hocam v1'de çalışmıyor. Portlu olanı denedim o hiç açılmadı bile.
Kolay gelsin hocam, takipteyiz...Rica ederim
Yeni güncellemeleri bu konu altında paylaşmaya devam edeceğim. Yeni güncellemelerde destek gelir tahminimce hocam.
Arka kamera 48 mp özelliği zor gelir hocam. Google kamera uygulaması halen tek kamerayı kullanıp diğer kamerayı hiç kullanmazken, 48 mp özelliğinin daha zamanı var gibi 4k 60 fps de aynı şekilde 4k 30fpste çekim yapıyordu.Paylaşım için çok teşekkürler, önceki sürümde 4k 60 Fps seçebiliyorduk zannedersem bunda sabit 30 Fps bir de en çok istediğim ama gelmeyen özellik arka kamera 48 mp ayarının gelmesi, ah ah keşke gelse
1.3'ü indirdim ve changelogu ne acaba çok merak ediyorum
Konuya changelog ve link eklendiv1.3 link varmı arkadaşlar