Uygulama [RN7-Lavender] Google Kamera 6.3.017 V9 [ TÜRKÇE ] [ GÜNCEL-SON SÜRÜM ]

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
mi8 de yine hala kamerayı arkaya atıp(ana menüye dönme) sorunu yaşanıyor mu bilginiz var mıdır?
Daha önceki kullanıcı yorumlarından yola çıkarak mi 8 i desteklemediğini düşünüyorum hocam.

mi note 3 te calisan apk var mi hocalarim ? Telefonda root falan yok sadece kilit açık ?
Note 3 için bir bilgim yok. Forumdaki apk ları deneyebilirsiniz.

Ayni sensoru kullanan zenfone 6 icin gcam de 48 mp aktif fakar bizim cihazda aktif degil. Bir cok yazilimci gcam i portluyor fakat biri dahi lavender için ugrasmiyor. Sanki gelmeyecek gibi gcam icin 48 mp.
Bende gelmeyecek gözüyle bakıyorum hocam.

Son düzenleme:

sipahiysn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
47
Mevcetin hocam ANX kamera diye bir şey varmış. Orada 48 MP destekleniyor. GCAM'a göre daha iyi olduğunu sanmıyorum ancak hiç denediniz mi?

ramizoghlu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlqar
Cihazım
Mi Note 10
Konular
33
Uygulamanı yükledim, fakat kamerayı açınca durduruldu hatası veriyor. ((

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Mevcetin hocam ANX kamera diye bir şey varmış. Orada 48 MP destekleniyor. GCAM'a göre daha iyi olduğunu sanmıyorum ancak hiç denediniz mi?
ANXCAMERA bildiğim kadarıyla sadece bl açık cihazlarda kullanılabiliyor. Cihazımda bl kilitli olduğu için denemedim hocam.

Uygulamanı yükledim, fakat kamerayı açınca durduruldu hatası veriyor. ((
Cihazınız nedir ?

Mi 6'da çalışıyor :)
Yorumunuz için teşekkürler angel~~

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Ayni sensoru kullanan zenfone 6 icin gcam de 48 mp aktif fakar bizim cihazda aktif degil. Bir cok yazilimci gcam i portluyor fakat biri dahi lavender için ugrasmiyor. Sanki gelmeyecek gibi gcam icin 48 mp.

Konu sahibi arkadaşın paylaştığı sürümler not 7 için uygun sürümler zaten. diğer versiyonları denemedim fakat 6.3'ün v2.2 ve v3 sürümde 48 mp aktif durumda. Ayrıca bildiğim kadarıyla Arnova'nın sürümlerinde de aktif 48 mp ayarı. Eğer bu sürümleri yüklemenize rağmen çıkmıyorsa belkide cihaza göre seçenek açılıyor olabilir.

Ayrıca 6.3'ün v4 beta sürümü paylaşıldı aşağıda telegram grubundan takip edebilirsiniz.

t.me/s/googlecamera_mod

Son düzenleme:

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Konu sahibi arkadaşın paylaştığı sürümler not 7 için uygun sürümler zaten. diğer versiyonları denemedim fakat 6.3'ün v2.2 ve v3 sürümde 48 mp aktif durumda. Ayrıca bildiğim kadarıyla Arnova'nın sürümlerinde de aktif 48 mp ayarı. Eğer bu sürümleri yüklemenize rağmen çıkmıyorsa belkide cihaza göre seçenek açılıyor olabilir.

Ayrıca 6.3'ün v4 beta sürümü paylaşıldı aşağıda telegram grubundan takip edebilirsiniz.

t.me/s/googlecamera_mod
Bilgilendirme için teşekkürler hocam. Beta sürümleri paylaşmıyorum.
48 megapikseli nasıl aktifleştiriyorsunuz ? Normal ayarlarda çekim yapınca 12mp olarak çekiyor.

sipahiysn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
47

t.me/s/googlecamera_mod

Eğer stabil çalışıyorsa mükemmel bir haber? angel~~

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Bilgilendirme için teşekkürler hocam. Beta sürümleri paylaşmıyorum.
48 megapikseli nasıl aktifleştiriyorsunuz ? Normal ayarlarda çekim yapınca 12mp olarak çekiyor.

Ben yüklediğimde ayarlar aktif halde geliyor 48 mpx olarak, bir kaç farklı sürüm Gcam yüklü ayarları belki onlardan alıyorsa otomatik bilemiyorum.
Fakat şöyle bir durum var; Bildiğim kadarı ile Gcam camera2api kullandığı için maksimum çıktıyı 12mp olarak 4000x3000px çözünürlükte veriyor. Yani bu modlayan arkadaşlar 48mp seçeneği koyuyor ama sırf milletin gönlü rahat olsun diye. Çünkü dediğim gibi Gcam'ın alt yapısı ancak buna müsaade ediyor şuan için. Ben böyle biliyorum. Ama detaylı teknik bilgim yok.

Oysa stock kamera'nın 48 mp modunda çekim yapıldığında 8000x6000px çıkış veriyor çünkü bu uygulama doğrudan telefonun donanımına sınırsızca erişebiliyor. Fakat her halükarda bizim cihazların kameraları 12 mp fakat özel bir teknik ile sanal olarak 48mp çıktı üretebiliyorlar.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

batuhan111

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
metin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Emekli
Konular
11
Ben yüklediğimde ayarlar aktif halde geliyor 48 mpx olarak, bir kaç farklı sürüm Gcam yüklü ayarları belki onlardan alıyorsa otomatik bilemiyorum.
Fakat şöyle bir durum var; Bildiğim kadarı ile Gcam camera2api kullandığı için maksimum çıktıyı 12mp olarak 4000x3000px çözünürlükte veriyor. Yani bu modlayan arkadaşlar 48mp seçeneği koyuyor ama sırf milletin gönlü rahat olsun diye. Çünkü dediğim gibi Gcam'ın alt yapısı ancak buna müsaade ediyor şuan için. Ben böyle biliyorum. Ama detaylı teknik bilgim yok.

Oysa stock kamera'nın 48 mp modunda çekim yapıldığında 8000x6000px çıkış veriyor çünkü bu uygulama doğrudan telefonun donanımına sınırsızca erişebiliyor. Fakat her halükarda bizim cihazların kameraları 12 mp fakat özel bir teknik ile sanal olarak 48mp çıktı üretebiliyorlar.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Sizdeki cihaz hangi model ve kullandığınız Gcam sürümü nedir acaba

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt