O konuda bir bilgim yok. Mi8 se kullanıcılarının yorumlarını bekliyorum.Mi 8 SE'de stabil çalışan en iyi sürüm hangisi ?
Yorumunuz için teşekkürler.Mi9t ye kurdum sıkıntı olmadan çalışıyor
Ben geçtim. Değeceğini düşünüyorum. Her yeni sürümde uygulamalara katılan bir özellik oluyor, bu google kamera uygulamasındada aynı şekilde.Redmi Note 7 için BSG V1.a Final sürümünü kullanıyorum. Bu sürüme geçmeye değer mi? Tecrübe eden arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
Uygulamayı yüklediğinizde ayarlar otomatik olarak yapılı gelir.Otomatik ayarları nereden yapıyorduk?
Teşekkürler yararlı bir mesaj olmuş hocam. Fakat görselde bu sürümün çalışmadığı cihazlar mevcut, mi a2 gibi.Net olarak çalıştığı belirtilen modeller resimde belirtilmiş.
(Bu modellerin dışında kurup çalıştıran olupta,modelleri paylaşırsa diğer kullanıcılar için yardımcı olacaktır.)
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mi8 de yine hala kamerayı arkaya atıp(ana menüye dönme) sorunu yaşanıyor mu bilginiz var mıdır?V3 sürümü indirme linki eklenmiştir. Geliştirici tarafıdan verilen habere göre, güncelleme sıklığı azaltılmıştır. Güzel günlerde kullanın.