Yardım rn3pro android şifrenizi girin diyor?

eflatun1987

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
eflatun
Cihazım
mi max prime
Konular
2
merhaba.ben resurrection remix marshmallow romunu yükledim.açılış tamamlanıyor dedikten sonra android şifrenizi girin diye bir ekran geliyor.fasboota giriyor ama zcx twrp açılış ekranında kalıyor mavi bildirim ışığı yanıp sönüyor.ne yapmam gerekiyor?

mersinyapici3

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
TC GamzeMersin Yapıcı
Konular
8
Cihaz edl moda gecmemis gibi geldi bana com port olarak görünmüyor.. Bazen edl moda almayinca fastboottan kuramadığı oluyor.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

eflatun1987

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
eflatun
Cihazım
mi max prime
Konular
2
zenex bey yardımlarınız için çok teşekkürler.
cihaz romu sorunsuz yükledi.
bir soru daha sormak istiyorum.CM ve CM tabanlı romları yüklerken hangi adımları takip etmemiz gerekiyor.
EU rom kullanıyordum full wipe yparak (system dahil) resurrection remix marshmallow romunu kurdum cihaz
bootlopa girdi logo dönüp duruyordu.romun md5 kontrolunude yaptım dosya tam inmişti.

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
zenex bey yardımlarınız için çok teşekkürler.
cihaz romu sorunsuz yükledi.
bir soru daha sormak istiyorum.CM ve CM tabanlı romları yüklerken hangi adımları takip etmemiz gerekiyor.
EU rom kullanıyordum full wipe yparak (system dahil) resurrection remix marshmallow romunu kurdum cihaz
bootlopa girdi logo dönüp duruyordu.romun md5 kontrolunude yaptım dosya tam inmişti.
Cihazınıza uygun rom olduğuna emin olun, system data cache dalvik wipe yaptıktan sonra romu kurun ve reboot edin. 10dk da açılacaktır.

Oyla:

carloska

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
19
şifre sorunuyla bende uğraştım baya rom flashlarken 5.1 flashlayınca sorun çözüldü 6 da dosya sistemiyle alakalı bişi var sanırm ne yaptıysam sorunu aşamamıştım 5.1 flashlayıp sonrasında kilidi kaldırıp twrp kurunca istediğim custom romları kurabildim tabi zcx twrp olmasına dikkat edin

Oyla:

eflatun1987

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
eflatun
Cihazım
mi max prime
Konular
2
şifre sorunuyla bende uğraştım baya rom flashlarken 5.1 flashlayınca sorun çözüldü 6 da dosya sistemiyle alakalı bişi var sanırm ne yaptıysam sorunu aşamamıştım 5.1 flashlayıp sonrasında kilidi kaldırıp twrp kurunca istediğim custom romları kurabildim tabi zcx twrp olmasına dikkat edin
merhaba.5.1 derken miui lollipop sürümünden mi bahsediyorsunuz.mesala cm 13 rom kurdum.tekrar miui 8 android 6ya döndüm.tekrar cm romlarını kurmak istesem tekrar mı miui lollipop yüklemeliyim?

Oyla:
Üst Alt