N Nurulika Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Mikail Cihazım Redmi Pro Yaş 45 Konum van Katılım 21 Ekim 2016 Konular 52 Mesajlar 242 Tepkime puanı 31 Puanları 28 28 Aralık 2018 #1 Bu hatayı nasıl Düzeltebilirim ? yeni yazılım attım düzelmedi telefon recovery modunda kalıyor açılmıyor
Bu hatayı nasıl Düzeltebilirim ? yeni yazılım attım düzelmedi telefon recovery modunda kalıyor açılmıyor
tanertuna2687 Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım taner Cihazım Poco f5 pro Meslek Yönetici Konum istanbul Katılım 26 Ekim 2017 Konular 28 Mesajlar 930 Tepkime puanı 503 Puanları 108 28 Aralık 2018 #2 mmengi reyiz gpruslerini mrk ediyorum Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 28 Aralık 2018 Nurulika' Alıntı: Bu hatayı nasıl Düzeltebilirim ? yeni yazılım attım düzelmedi telefon recovery modunda kalıyor açılmıyor Genişletmek için tıkla ... dm verify flashlamadin mi?custom rom mu kurmaya calistin? Oyla: Oyla 0 Downvote
mmengi reyiz gpruslerini mrk ediyorum Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 28 Aralık 2018 Nurulika' Alıntı: Bu hatayı nasıl Düzeltebilirim ? yeni yazılım attım düzelmedi telefon recovery modunda kalıyor açılmıyor Genişletmek için tıkla ... dm verify flashlamadin mi?custom rom mu kurmaya calistin?
N Nurulika Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Mikail Cihazım Redmi Pro Yaş 45 Konum van Katılım 21 Ekim 2016 Konular 52 Mesajlar 242 Tepkime puanı 31 Puanları 28 28 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 dm verify dosyasını alabilir miyim ? Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 28 Aralık 2018 peki şöyle bir şey var ben modem ve fsg partionlarını boşalttım acaba note 6 pro efs ve modem dosyalarını bulup twrp den atsam açılır mı acaba? Oyla: Oyla 0 Downvote
dm verify dosyasını alabilir miyim ? Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 28 Aralık 2018 peki şöyle bir şey var ben modem ve fsg partionlarını boşalttım acaba note 6 pro efs ve modem dosyalarını bulup twrp den atsam açılır mı acaba?
Zenex Zirveye Doğru Onursal Yönetici Teknisyen Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Baki Cihazım OnePlus 7T Pro Meslek Öğrenci Konum Trabzon Katılım 15 Ocak 2016 Konular 62 Mesajlar 8.895 Çözümler 10 Tepkime puanı 8.550 Puanları 338 28 Aralık 2018 #4 İmei repair yapılmış cihazda bu olay oluyor. Konu kilit. Oyla: Oyla 0 Downvote