Kardeşim, orijinal olarak 33w, 67w, 120w adaptör veya kablo satın alınacak yerler var mı resmi yerler, ben bulamadım araştırdım güvenilir değil diyorlar.Sıfırdan mi flaş üzerinden rom global rom yükleyin olmasa eğer buda olmasa root yükleyip thermods modül yükleyin böylece max.sarj hizana ulaşak eğer buda olmasa iş yazımdan çıkıp donanıma giriyor böylece ya şarj bordusu değiştirin orjinal olduğuna emin olun tabiki bunları denemeden önce kesinlikle şarj aleti ve şarj kablosuda emin oluyoruz bildiğim kadarıyla RN 10 pro seri için 3A kablo ve orjinal Xiaomi şarj aleti kullanın bu işlemlerden sonra kesinlikle 3300 mah seviyelere ulaşacaktır diye tahmin ediyorum
Kardeşim, orijinal olarak 33w, 67w, 120w adaptör veya kablo satın alınacak yerler var mı resmi yerler, ben bulamadım araştırdım güvenilir değil diyorlar.
Resmi siteKardeşim, orijinal olarak 33w, 67w, 120w adaptör veya kablo satın alınacak yerler var mı resmi yerler, ben bulamadım araştırdım güvenilir değil diyorlar.
Bu ana site ama burada maalesef stokta yok kardeşim.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir