Soru Ritzy Garanti nasıl ?

miui playet

Tecrübeli Üye
Uzman Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
75
Ya olurda telefona birşey plursa ritzy garanti nasıl bilen varsa yazsın lütfen

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aykut28

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
I9300
Cihazım
s3 i9300
Konular
20
Ben napim simdi garanti te gondermimi

Oyla:

piriyatel

eksamin
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet fatih
Cihazım
Mi 9
Meslek
Kamu
Konular
8
Umarım cepport kvk pişman etmez garanti konusunda

Oyla:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Çakma yada fake rom dediğimiz olayda, telefon çin versiyon olup, rom global olur, global yazılıma dönüştürme işlemi resmi yollardan yapılmadığı için, güncelleme almayan rom oluyor kısaca.

Ayarlar>Telefon hakkında kısmında Miui sürümü 9.2.6.0.0 gibi 5 bölümden oluşan bir versiyon numarası varsa fake romdur. Orijinal romlarda 9.5.2.0 gibi 4 bölüm bulunur.
bu linkten de, imei yada seri numarası ile sorgulama yapabilirsiniz.

Ek olarak, gerçek global cihazların kutusu turuncu, çin versiyon olup, global diye satılan cihazların kutusu ise kırmızı renklidir.

Benim telefon ritzy garantili, kutu rengi de kırmızı. Üzerinde global rom var ve güncelleme alıyor. 10.0.4.0 sürüm. İnceleme videolarında görmüştüm zaten global cihazların kutu üzerinde global yazıyor benimkinde Çince yazılar var. Şimdi bunun bana ne gibi eksisi olur? Bir arkadaş band20 yok demiş tek sorun bu mu? Vodafone kullanıyorum, eski telefonlarım gm5 plus ve reeder p10s te çekmeyen hat (daha doğrusu oyunlarda ping sorunu yaşadığım) bu telefonla 4g açık cayır cayır bağlanıyor ve sıkıntısız bağlanıyorum. Bu yönü hoşuma gitmişti. Başka bir sorun yaşar mıyım Çin versiyonu olmasıyla ilgili

Oyla:

K46

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Halil
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
1
Benim telefon ritzy garantili, kutu rengi de kırmızı. Üzerinde global rom var ve güncelleme alıyor. 10.0.4.0 sürüm. İnceleme videolarında görmüştüm zaten global cihazların kutu üzerinde global yazıyor benimkinde Çince yazılar var. Şimdi bunun bana ne gibi eksisi olur? Bir arkadaş band20 yok demiş tek sorun bu mu? Vodafone kullanıyorum, eski telefonlarım gm5 plus ve reeder p10s te çekmeyen hat (daha doğrusu oyunlarda ping sorunu yaşadığım) bu telefonla 4g açık cayır cayır bağlanıyor ve sıkıntısız bağlanıyorum. Bu yönü hoşuma gitmişti. Başka bir sorun yaşar mıyım Çin versiyonu olmasıyla ilgili
Telefonunuzda güncelleme alan global rom yüklü ise sorun yaşama ihtimaliniz zayıf.

Oyla:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Telefonunuzda güncelleme alan global rom yüklü ise sorun yaşama ihtimaliniz zayıf.
Teşekkür ederim, telefonu ilk aldığımda karşıma 10.0.4.0 sürümüne güncelle çıkmıştı, güncelleme yapmıştım, donanımsal olarak band20 yönünde de sıkıntı yaşamıyorum şimdilik

Oyla:

aykut28

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
I9300
Cihazım
s3 i9300
Konular
20
Yani yapılacak mı sizce cihaz

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-02-15-10-31-14.png
    Screenshot_2019-02-15-10-31-14.png
    40,5 KB · Görüntüleme: 37
Oyla:

aykut28

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
I9300
Cihazım
s3 i9300
Konular
20
Arka kapağı söktüğümü anlamadılar o zaman demi

Oyla:

yenigelen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mert
Cihazım
henüz yok
Konular
1
yolladığınızda telefonun bootloader kilidi açıkmıydı? ritzy servis kilidi açık cihazı garanti dışı bırakıyor mu? alacağım yer global romlu olarak geliyor yazmış.Global rom için de bootloader kilidi açılmadan yüklenmiyormuş. Bu forumdaki konulara baktım öyle yazıyor.
Birisi yardımcı olursa sevinirim.Ona göre telefonu tercih edeceğim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnternetten mi aldınız benim alacağım yerde öyleymiş. Belkide satıcı aynıdır.Telefonun kilidi açık olması garantiyi etkiler mi? beni düşündüren o

Oyla:
Üst Alt