Rom RiceDroid v5.0 UNOFFICIAL | Android 12L

HalilSenn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Xiaomi Mi9T
Meslek
Gömülü Sistem Müh.
Konular
12
Crdroidde takılmalar yaşarken bu romla yeniden doğmuş gibi oldum. Bir aksilik olmazsa uzun süre kullanmaya devam edeceğim. Geceden sabah 5'e kadar bana yardımcı olan Emrespect hocama teşekkür ediyorum. Bu adam ne derse inanın 😀

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Emrespect hocam peki firmware kurmak zorunlu mu?
Değil ama kurmanız iyi olur. Sinyal problemleri ve buna benzer durumlar yaşayabilirsiniz. Firmware cihazınızın donanımı ile yazılımı arasında köprüdür.
[automerge]1659376794[/automerge]
Crdroidde takılmalar yaşarken bu romla yeniden doğmuş gibi oldum. Bir aksilik olmazsa uzun süre kullanmaya devam edeceğim. Geceden sabah 5'e kadar bana yardımcı olan Emrespect hocama teşekkür ediyorum. Bu adam ne derse inanın 😀
Rica ederim hocam ne demek 😅

seksek16

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
mi9t
Konular
5
miui kamera yok degilimi hocam fixle falan halledebilir miyiz acaba

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61

seksek16

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
mi9t
Konular
5

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Oyun oynamadan 8,5 saat ekran süresi aldığımı söylemiştim. Oyun ile karışık bir şekilde günlük ortalama kullanımda ise yaklaşık 7,5 saat ekran süresi aldım. Raiden Tweaks'te batarya modu açık ve kernel olarak en güncel VantomKernel'i kullanıyorum. İsteyen olursa linkini atarım. Romun default kerneli İnfinity. Arkadaşlar çok fazla rom denedim ve bu rom gerçekten çoğundan daha başarılı. Smart Pixel gibi özellikleri kullansam ve yoğun bir batarya tasarrufu işlemi yapsam eminim ki bu rom ile 10 saatten fazla ekran süresi alabilirim. Otomatik parlaklık kapalı ve orta seviyede, dokunsal geribildirim titreşimleri vs. Açık. Bu rom gerçekten çok başarılı. Harcanıp gitmesin herkesin denemesini şiddetle öneriyorum. Normalde AOSP oyunsuz kullanımım 7 saatti bu rom ile oyunla karışık neredeyse 7,5 saat. Günlük ihtiyacımin tamamını karşılıyor ve bana en ufak bir sorun bug vs. çıkartmadı. Launcher olarak Sushi Launcher kullanıyor ve çok beğendim, başka bir rom yuklesemde bu launcheri kuracağım kesinlikle.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

[automerge]1659416083[/automerge]

Son düzenleme:

seksek16

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
mi9t
Konular
5
Oyun oynamadan 8,5 saat ekran süresi aldığımı söylemiştim. Oyun ile karışık bir şekilde günlük ortalama kullanımda ise yaklaşık 7,5 saat ekran süresi aldım. Raiden Tweaks'te batarya modu açık ve kernel olarak en güncel VantomKernel'i kullanıyorum. İsteyen olursa linkini atarım. Romun default kerneli İnfinity. Arkadaşlar çok fazla rom denedim ve bu rom gerçekten çoğundan daha başarılı. Smart Pixel gibi özellikleri kullansam ve yoğun bir batarya tasarrufu işlemi yapsam eminim ki bu rom ile 10 saatten fazla ekran süresi alabilirim. Otomatik parlaklık kapalı ve orta seviyede, dokunsal geribildirim titreşimleri vs. Açık. Bu rom gerçekten çok başarılı. Harcanıp gitmesin herkesin denemesini şiddetle öneriyorum. Normalde AOSP oyunsuz kullanımım 7 saatti bu rom ile oyunla karışık neredeyse 7,5 saat. Günlük ihtiyacımin tamamını karşılıyor ve bana en ufak bir sorun bug vs. çıkartmadı. Launcher olarak Sushi Launcher kullanıyor ve çok beğendim, başka bir rom yuklesemde bu launcheri kuracağım kesinlikle.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

[automerge]1659416083[/automerge]
Roma dahil reklam engelleyici de bulunuyor yeni fark ettim. Ağ ayarlarından Gizli DNS seçeneğine tıkladığınızda Adguard DNS'yi seçerek aktifleştirebilirsiniz.
bugün denemeyi düşünüyorum kernelide paylasirsan sevinirim dostum ellerine sağlık 👍

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
bugün denemeyi düşünüyorum kernelide paylasirsan sevinirim dostum ellerine sağlık 👍
VantomKernel, Twrp ile direkt flashlayabilirsiniz. Flashlamadan önce Boot ve dtbo yedeği almayı unutamayın her ihtimale karşı. Olası bir sorunda yedeğinize geri dönebilirsiniz.

hakkiserif

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakkı
Cihazım
Redmi niye 8 pr
Konular
5
kullandığın laucherin apk yada market linki mevcut mu hocam ?

seksek16

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
mi9t
Konular
5
kullandığın laucherin apk yada market linki mevcut mu hocam ?
valla bende sarji yemedi resmen içiyor anlamadim gitti globalde bile bu kadar olmuyordu kurulumuda harfiyen yaptım bakalim birkaç gün bekliycem olmadi yine globale dönüş

Üst Alt