Oyun oynamadan 8,5 saat ekran süresi aldığımı söylemiştim. Oyun ile karışık bir şekilde günlük ortalama kullanımda ise yaklaşık 7,5 saat ekran süresi aldım. Raiden Tweaks'te batarya modu açık ve kernel olarak en güncel VantomKernel'i kullanıyorum. İsteyen olursa linkini atarım. Romun default kerneli İnfinity. Arkadaşlar çok fazla rom denedim ve bu rom gerçekten çoğundan daha başarılı. Smart Pixel gibi özellikleri kullansam ve yoğun bir batarya tasarrufu işlemi yapsam eminim ki bu rom ile 10 saatten fazla ekran süresi alabilirim. Otomatik parlaklık kapalı ve orta seviyede, dokunsal geribildirim titreşimleri vs. Açık. Bu rom gerçekten çok başarılı. Harcanıp gitmesin herkesin denemesini şiddetle öneriyorum. Normalde AOSP oyunsuz kullanımım 7 saatti bu rom ile oyunla karışık neredeyse 7,5 saat. Günlük ihtiyacımin tamamını karşılıyor ve bana en ufak bir sorun bug vs. çıkartmadı. Launcher olarak Sushi Launcher kullanıyor ve çok beğendim, başka bir rom yuklesemde bu launcheri kuracağım kesinlikle.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
[automerge]1659416083[/automerge]
Roma dahil reklam engelleyici de bulunuyor yeni fark ettim. Ağ ayarlarından Gizli DNS seçeneğine tıkladığınızda Adguard DNS'yi seçerek aktifleştirebilirsiniz.