Rom RiceDroid v5.0 UNOFFICIAL | Android 12L

Synx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi9t
Konular
95
Gerekli düzenlemeleri yaptıktan sonra Miui'a ihtiyaç duymamaya başladım. Uygulamalar arası hızlı geçişin pürüzsüzlügü, akıcılık vs. derken alıştım.

Miui 13'te oyun performansı anlamında kayıp vardı, 12'ler iyiydi ama o istediğim akıcılığı veremiyordu.

Şuan Miui'ı aratmıyor desem yeridir. Güzel ya.
Valla hocam siz nereye ben oraya eğer size yük olmıycaksam ayarlarınız modüllerinizi alabilir miyim ? Ayrıca ne zamandır kullanıyorsunuz? Bende şimdi telefonun yedeğini alıp atıcam birazdan romu

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Valla hocam siz nereye ben oraya eğer size yük olmıycaksam ayarlarınız modüllerinizi alabilir miyim ? Ayrıca ne zamandır kullanıyorsunuz? Bende şimdi telefonun yedeğini alıp atıcam birazdan romu
Açıkçası modül kullanmıyorum pek sadece Safetynet ve Gms Doze modülü var. Onun dışında Vanilla versiyon kullanıyorum ancak gapps olarak konudakini değil en düşük olan paketi kullanıyorum. Sadece Google service ve play store gibi çekirdek uygulamaların olduğu gapps paketi.

Onun dışında zaten romda bir ton ayarlama var, Ricedroid bekleme yöneticisi ayarı etkin. Ricedroid labaratuvarda sert bekleme modu ve arkaplan işlem dondurucusu etkin.

Konuda ki Twrp'yi ve Magisk'e kullanıyorum. Dfe kullanmıyorum. Global firmware kurmuştum.

Reklam engelleyici olarak adaway kullanıyorum.

Uygulama yedeklerinizi swiftbackup ile alırsanız bu Roma gectiginizde hepsini geri yukleyebilirsiniz. Rom fark etmeksizin

Synx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi9t
Konular
95
Açıkçası modül kullanmıyorum pek sadece Safetynet ve Gms Doze modülü var. Onun dışında Vanilla versiyon kullanıyorum ancak gapps olarak konudakini değil en düşük olan paketi kullanıyorum. Sadece Google service ve play store gibi çekirdek uygulamaların olduğu gapps paketi.

Onun dışında zaten romda bir ton ayarlama var, Ricedroid bekleme yöneticisi ayarı etkin. Ricedroid labaratuvarda sert bekleme modu ve arkaplan işlem dondurucusu etkin.

Konuda ki Twrp'yi ve Magisk'e kullanıyorum. Dfe kullanmıyorum. Global firmware kurmuştum.

Reklam engelleyici olarak adaway kullanıyorum.

Uygulama yedeklerinizi swiftbackup ile alırsanız bu Roma gectiginizde hepsini geri yukleyebilirsiniz. Rom fark etmeksizin
Hocam chine fw kullanayım diye düşünüyordum sizin yazdığınız gibi çoğu kişi chine fw nin daha iyi olduğunu söylemiş. Bende genelde aosp romlarda en düşük gapps i kullanıyordum. Siz opengapps den mi indirdiniz ?

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Bir aydan fazla süredir kullanıyorum, birkaç gün önce Cherish A13'e geçtim deneme amaçlı ancak hala uygulama anlamında eksikleri var özellikle A13 için başarılı bir başlatıcı yok. Bu yüzden geri döndüm. Ricedroid'in A13'ü yakında çıkacak onu bekliyorum, başka bir Roma geçmeyi de pek düşünmüyorum gayet memnunum sadece Derpfest A13'ü deneme planım var deneyim paylaşmak için.

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Hocam chine fw kullanayım diye düşünüyordum sizin yazdığınız gibi çoğu kişi chine fw nin daha iyi olduğunu söylemiş. Bende genelde aosp romlarda en düşük gapps i kullanıyordum. Siz opengapps den mi indirdiniz ?
Nikgapps kullanıyorum. Bu linkte ki core paketini tercih ediyorum

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
İstediğiniz Fw'yi kullanabilirsiniz ben romu kurarken elimde global vardı o yüzden globali kurdum, üşendim cihazı tekrar açıp indirmeye.

Synx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi9t
Konular
95
Hocam romu yükledim ama şu ekranın sol üst köşesinde ki boşluğu gideremiyor muyuz ?

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61

Synx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi9t
Konular
95
Hangi boşluk SS atar mısınız?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bu şekilde hocam

2 sorum daha var 1 parmak izi aod açıkken hemen açılmıyor yani telefon önce aod den çıkıyor sonra kilit ekranında tekrardan parmak izi okutmamı istiyor
Diğeri de mesajlar pop up olarak açılmıyor mu hocam ?

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bu şekilde hocam

2 sorum daha var 1 parmak izi aod açıkken hemen açılmıyor yani telefon önce aod den çıkıyor sonra kilit ekranında tekrardan parmak izi okutmamı istiyor
Diğeri de mesajlar pop up olarak açılmıyor mu hocam ?

Saati ortaya aldığınız için oluşmuş bir boşluk, durum çubuğu ayarlarında konumunu ayarlayabileceginiz ayar var onu kurcalayin bir.

Mesajlar pop-up olarak açılmıyor mu derken neyi kast ettiğinizi anlamadım. Hızlı cevaplamadan mi bahsediyorsunuz?

Evet aod'ye göz attım öyle bir durum var, kullanmadığım için fark etmemişim.

Üst Alt