Sohbet RevOS vs MIUI EU

Cemented

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Timuçin
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
17
Ben de Mi6 kullanıyorum. Öncelikle kernelleri çok sağlam. Mi roomdan çok daha iyi onu belirteyim.
Bu kadar süreyi nasıl alıyorsunuz? Bende de mi6 revos son sürüm var ama 2 gün bekleme 9 saat ekran imkansız gibi bir şey.
Wifi,mobil veri,konum devamlı açık mı bu süreleri alırken?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aklımı çeldiniz arkadaşlar. Bu hafta hazır EU Beta'ya güncelleme gelmemişken bir deneyeyim diyorum. Umarım iyi bir romdur. :)
Denemekten zarar gelmez. Ben ilk denerken eu betanın direk üstüne kurmuştum. Hiç veri kaybında yaşamadım. Hoşuma gidince sıfırdan kurulum yaptım.

prodroandro

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
76
Dünden beri bir tane kasma donma yaşamadım tam benlik rom MIUI eu artık güle güle demenin vakti gelmişti 4 defa rom geri çekmek nedir yapıyorsan düzgün yap

Mi6kullanicisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Karakur
Cihazım
Mi 6
Konular
141
Bu kadar süreyi nasıl alıyorsunuz? Bende de mi6 revos son sürüm var ama 2 gün bekleme 9 saat ekran imkansız gibi bir şey.
Wifi,mobil veri,konum devamlı açık mı bu süreleri alırken?

Denemekten zarar gelmez. Ben ilk denerken eu betanın direk üstüne kurmuştum. Hiç veri kaybında yaşamadım. Hoşuma gidince sıfırdan kurulum yaptım.
Wifi sürekli açık. Dışarıda olduğum zaman mobil veriyi açıyorum. Her zaman ki kullanımım.

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Dünden beri bir tane kasma donma yaşamadım tam benlik rom MIUI eu artık güle güle demenin vakti gelmişti 4 defa rom geri çekmek nedir yapıyorsan düzgün yap
Hocam diyelim bı güncelleme geliyor revosa atıyorum 1.2.3ten 1.2.4e gecicek bunu otadan yapabiliyormuyuz

Mi6kullanicisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Karakur
Cihazım
Mi 6
Konular
141
Otadan hiçbir rom için önermiyorum. Çünkü otadan yüklediğiniz zaman, yükleme bayağı ilerlemişken bir anda siliniyor ve beklediğiniz süreye, harcadığınız internete yazık oluyor. En iyisi internetten indirin ve twrp ile kurun. Hem otadan daha yavaş iniyor gibi geldi
Hocam diyelim bı güncelleme geliyor revosa atıyorum 1.2.3ten 1.2.4e gecicek bunu otadan yapabiliyormuyuz

prodroandro

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
76
Otadan hiçbir rom için önermiyorum. Çünkü otadan yüklediğiniz zaman, yükleme bayağı ilerlemişken bir anda siliniyor ve beklediğiniz süreye, harcadığınız internete yazık oluyor. En iyisi internetten indirin ve twrp ile kurun. Hem otadan daha yavaş iniyor gibi geldi
Ota dan RevOS için güncelleme yeni sürüm ile geldi deniyor 9.11.23 ile ama ben twrp den güncelleme taraftarıyım twrp ile güncelleme hakkında error vs. Bunların hepsini gorebiliyorsun güncelleme sırasında bir hata olursa vs.

Sneijder

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
51
RevOs google drive veya yandex in de olan arkadaşımız var mı? official site çok yavaş 15 saat gösteriyor.
Şu an rom sildim yükleyecektim kalakaldım yardımcı olabilcek varsa çok sevinirim..

Realizeyes

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ozan
Cihazım
Mi9 Se
Konular
7
RevOs google drive veya yandex in de olan arkadaşımız var mı? official site çok yavaş 15 saat gösteriyor.
Şu an rom sildim yükleyecektim kalakaldım yardımcı olabilcek varsa çok sevinirim..
Hocam o siteden problem yasiyorsaniz farklı alternatifleri var. Tıkladığınız zaman Almanya ya da diğer Avrupa serverlarini seçerseniz indirebilirsiniz. Kurcalarsanız bulursunuz "problem on download?" Tarzı bı buton arayın.

prodroandro

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
76
Cihazınız nedir hemen size RevOS linki göndereyim

2 Ayda bir guncellenecek cihazlar için şöyle bir açıklama mevcut

EN DICIEMBRE se dara soporte con base estable en (los disposisitivos con base estable recibiran actualizaciones cada 2 meses):
Poco F1, Redmi Note 6 Pro, Mi 5S, Mi 5, Mi Max 2, Mi Note 2, Redmi 5 Plus

Son düzenleme:

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
prodroandro RevOS da güncelleme sıklığı nedir hocam ayda bir mi yeni sürüm paylaşımları yapılıyor yoksa haftada birmi ?

Üst Alt