Sohbet RevOS vs MIUI EU

prodroandro

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
76
Obsesif Kompulsif bozukluğun Android alanındaki tanımlaması imiş hocam. Yani kendimizce sürekli tekrar eden düşüncelere sahip olmak, bende varmış yeni öğrendim sürekli rom değişikliğini tekrar ediyorum. moustache~~
Bende kelimeler anlaminda anladım İsveççe kelimeler demekmis ama gerçekten gboard bir kelimeyi düzeltiyor diğerini düzelmiyor pek yetenekli sayılmaz yapay zeka acisindan

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Obsesif Kompulsif bozukluğun Android alanındaki tanımlaması imiş hocam. Yani kendimizce sürekli tekrar eden düşüncelere sahip olmak, bende varmış yeni öğrendim sürekli rom değişikliğini tekrar ediyorum. moustache~~wasntme~~
Ben artık tek Rom, haftalık güncelleme diyorum, hastalığımı tedavi ettim... O nedenle ne diyoruz

Miui Can'dır, Mi ise Canan, EU ise (cihaz'da) akan Kan'dır

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Ben artık tek Rom, haftalık güncelleme diyorum, hastalığımı tedavi ettim... O nedenle ne diyoruz

Miui Can'dır, Mi ise Canan, EU ise (cihaz'da) akan Kan'dır

Yeni güncellemeyi merakla bekliyorum bakalım hocam içimden bir ses birşeyler olacak diyor ama hayırdır İnşallah. :)

prodroandro

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
76
Yeni güncellemeyi merakla bekliyorum bakalım hocam içimden bir ses birşeyler olacak diyor ama hayırdır İnşallah. :)
MIUI 12 bekliyoruz artık hocam alışılmışın dışında bir arayüz bekliyorum ben şahsen

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Hiç bir şey olmayacak, eski tas, aynı hamam misali... Telefon hakkında bolumununde, Android 9 yerine 10 göreceğiz, o kadar

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Hiç bir şey olmayacak, eski tas, aynı hamam misali... Telefon hakkında bolumununde, Android 9 yerine 10 göreceğiz, o kadar

Doğan görünümlü şahin gene yani neyse olsun oda yeterli. Bari faça felan olsaydı. haha-- haha--

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Konuyu ilgiyle takip ediyorum ve bir şeyi anlamak isterim doğrusu. Bu Revos dediğiniz öyle zannediyorum ki daha çok batarya performansı için tercih ediliyor. ( Hoş beta rom kullanıcılarının batarya performansına takılmaları da ayrı bir ironi ya)
Akıcılık demeyin, zira bir kaç günlük miroom tecrübem bana eu betanın bu konuda ne kadar önde olduğunu gösterdi.
Şimdi ben eu beta 9.11.21 yüklü Mi6 cihazımda yoğun kullanımla 7 saatin altında ekran süresi almıyorken, Revos romun bana artı ne gibi batarya performansı olabilir?
Beni ikna edin, yarın sabah ilk işim cihazıma Revos yüklemek olacak.

Efsaneden Tapatalk vasıtasıyla gönderildi

hidalgo58

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
iphon15 pro max
Meslek
sağlık
Konular
30
arkadaşlar cihazım mi9 SE revOS rom nedir ilk defa duydum denemek isterim link atabilirmisiniz

prodroandro

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
76
Konuyu ilgiyle takip ediyorum ve bir şeyi anlamak isterim doğrusu. Bu Revos dediğiniz öyle zannediyorum ki daha çok batarya performansı için tercih ediliyor. ( Hoş beta rom kullanıcılarının batarya performansına takılmaları da ayrı bir ironi ya)
Akıcılık demeyin, zira bir kaç günlük miroom tecrübem bana eu betanın bu konuda ne kadar önde olduğunu gösterdi.
Şimdi ben eu beta 9.11.21 yüklü Mi6 cihazımda yoğun kullanımla 7 saatin altında ekran süresi almıyorken, Revos romun bana artı ne gibi batarya performansı olabilir?

Performans odaklı bir rom gibi geldi bana hiçbir şekilde kasma donma yaşamadım ki pil aşağı yukarı redmi 5 plus gibi bir cihaz için 8 saat civarı alacağa benziyor

Cemented

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Timuçin
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
17

Hocam eu betada ben 7 saati zar zor görüyorum. Siz 7 saati eu betada görüyorsanız revos ta üstüne bir 45 dk.- 1 saat daha koyun.
Miroom dan çok daha iyi bir rom revos.

Üst Alt