Soru Revos vs mi room vs eu rom

Mi6kullanicisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Karakur
Cihazım
Mi 6
Konular
141
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global stabil v10.4.1.0
Telefon Modeli
Mi 6
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar mi 6 cihazıma bunlardan birini kuracağım hangisini önerirsiniz ? Ram kullanımı , batarya kullanımı , ekran süresi , özellik ve performans benim için önemli. Hızlı ve akıcı olmalı. Ayrıca magisk ile geliyorlar mı ?

AviTa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Tekniker
Konular
9
Peki mesela bir yada birkaç hafta güncellemeyi aksattım , sorun olur mu ?
bir sorun yaşamazsın , her hafta güncellemek zorundada değilsin bakarsın güncelleme detaylarına önemli birşey oldukça güncellersin. 1-2 ayda birde temiz kurulum yaptınmı başın ağrımaz.

Oyla:

Mi6kullanicisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Karakur
Cihazım
Mi 6
Konular
141
bir sorun yaşamazsın , her hafta güncellemek zorundada değilsin bakarsın güncelleme detaylarına önemli birşey oldukça güncellersin. 1-2 ayda birde temiz kurulum yaptınmı başın ağrımaz.
Tamam o zaman eu beta yükleyeceğim. Forumda bir konuda görmüştüm xiaomitoolv2 ile bl kilidi açılıp twrp kurulup rom yükleme biliyordu bl kilidi kapalı olduğu halde. O program hemen eu beta kurabilir miyim ?

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Hocam bişey sormak istiyorum size. Arada bir rom değiştirmek işlemciyi bozar mı yada yavaşlatır mi ? Tecrübeniz oldu mu hiç ?
Bozduğuna hiç şahit olmadım hocam, doğru romu ve doğru işlemleri yaptığınız taktirde sıkıntı çıkmaz ;)

Oyla:

thefatality

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mücahit
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
1
hocam mi6 için mi room beta ve xiaomi.eu beta güncellemelerinde sona gelinmiş. bir daha güncelleme almayacaklar beta üzerinde sanırım. mi room stabil veya eu stabil romları kullanmayı önerir misiniz bu durumda yoksa mi6 için başka bir tavsiyeniz var mı?

Oyla:

Mi6kullanicisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Karakur
Cihazım
Mi 6
Konular
141
hocam mi6 için mi room beta ve xiaomi.eu beta güncellemelerinde sona gelinmiş. bir daha güncelleme almayacaklar beta üzerinde sanırım. mi room stabil veya eu stabil romları kullanmayı önerir misiniz bu durumda yoksa mi6 için başka bir tavsiyeniz var mı?
revos 9.9.21 kullanıyorum ve 11 saat ekran süresi alıyorum. forumda her herde reklamını yaparım çünkü güzel rom. onun haricinde epic romun V9.0.5.0 stabilini ve miuipronun V9.5.6.0 stabilini öneririm

Oyla:

thefatality

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mücahit
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
1
revos 9.9.21 kullanıyorum ve 11 saat ekran süresi alıyorum. forumda her herde reklamını yaparım çünkü güzel rom. onun haricinde epic romun V9.0.5.0 stabilini ve miuipronun V9.5.6.0 stabilini öneririm
hocam revos romun mi6 miui 11 veya 12 stabil sürümü var mı? varsa link alabilir miyim?

Oyla:

Mi6kullanicisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Karakur
Cihazım
Mi 6
Konular
141
hocam revos romun mi6 miui 11 veya 12 stabil sürümü var mı? varsa link alabilir miyim?
stabil sürümü yok hocam.
developer klasöründe V11, V12 klasöründe ise V12 sürümü var

Oyla:
Üst Alt