Soru Revos vs mi room vs eu rom

Mi6kullanicisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Karakur
Cihazım
Mi 6
Konular
141
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global stabil v10.4.1.0
Telefon Modeli
Mi 6
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar mi 6 cihazıma bunlardan birini kuracağım hangisini önerirsiniz ? Ram kullanımı , batarya kullanımı , ekran süresi , özellik ve performans benim için önemli. Hızlı ve akıcı olmalı. Ayrıca magisk ile geliyorlar mı ?

ridvanterzi13

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Mi5 prime
Konular
15
Anladığım kadarıyla ekran süresi uzun, bataryayı koklayan, özelleştirmesi bol ve yüksek performanslı bi rom arıyorsunuz. Cihazınız ve seçenek olarak belirlediğiniz romlar başta olmak üzere bütün bunları aynı anda sunabilen bir rom ya da cihaz yok. Mi Room, Revolotion Os ve diğer MIUI romlarının çoğu çin betayı baz alır. Orda ne sunuluyorsa onun dışına rom çıkamaz. Fakat mi 6 işlemci olarak güçlü bir telefon. Eu beta ve bir kaç kernel düzenlemesiyle yüksek performans ya da uzun ekran süresine erişebilirsiniz. İyi forumlar.

Oyla:

Mi6kullanicisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Karakur
Cihazım
Mi 6
Konular
141
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Neden beta hocam ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anladığım kadarıyla ekran süresi uzun, bataryayı koklayan, özelleştirmesi bol ve yüksek performanslı bi rom arıyorsunuz. Cihazınız ve seçenek olarak belirlediğiniz romlar başta olmak üzere bütün bunları aynı anda sunabilen bir rom ya da cihaz yok. Mi Room, Revolotion Os ve diğer MIUI romlarının çoğu çin betayı baz alır. Orda ne sunuluyorsa onun dışına rom çıkamaz. Fakat mi 6 işlemci olarak güçlü bir telefon. Eu beta ve bir kaç kernel düzenlemesiyle yüksek performans ya da uzun ekran süresine erişebilirsiniz. İyi forumlar.
Peki bir yerde revos yada mi roomun magisk ile beraber geldiğini okumuştum. Eu romda da öyle mi ?

Oyla:
Üst Alt