Rom Revos Rom Miui 12

Faruk89

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi 9 Global
Konular
10
Hocam Rom değişimleri o şekilde olmaz. Şimdi yazacaklarımı Rom değişimlerinde sırasıyla uygularsan, hiç bir sorun yaşamazsın İnşallah.
Twrp kur ve şu adımları yap..

Rom kurulurken verileriniz silinecek, resim, video, müzik vs varsa PC’ye yedek alın..

Yedek aldıktan sonra twrp ye girip şu adımları yapacaksınız....

Kesinlikle ROM dosyasını hemen atmayın. 2.adımda atacaksınız rom zip dosyasını.

1- Wipe -> format data -> yes yazıyoruz. Format işlemi bittikten sonra, twrp ana ekrana gelip

Reboot ->recovery diyoruz twrp yeniden başlıyor.

Twrp ana ekrana geldikten sonra yükleyeceğimiz rom ve magisk 19.3 zip dosyasını Pcden telefon hafızasına atıyoruz. Tekrar twrp ana ekrana gelip,

2- Wipe -> advanced wipe -> 4 wipe yapıyoruz (dalvik,cache,system,data) dedikten sonra twrp ana ekrana gelip install kısmından önce rom dosyasını daha sonrada magisk 19.3 dosyasını yüklüyoruz...

İlk açılış 10 dk sürebilir, heyecan ve panik yapmıyoruz...
Mi 9 için rom dosyasını indirdim usb otg ye kopyaladım format data yes dedim sonra wipe yaptim yüklenmiyor bı turlu update 7 diye bı hata çıkıyor rom dosyasıda hatalı değil anlamadım bı turlu

manisa4506

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
mi 10
Konular
11
Eu rom dan geçtim hocam akıcılık daha iyi gibi geldi ekran geçişlerde uygulamalardan çıkışta vs titreme yok gibi geçişler iyi yani onun dışında hata veren bir yer olmadı eu aynısı ekstra olarak merkezî saat var sorunsuz yani şuan
Şarj ne durumda

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Mi 9 için rom dosyasını indirdim usb otg ye kopyaladım format data yes dedim sonra wipe yaptim yüklenmiyor bı turlu update 7 diye bı hata çıkıyor rom dosyasıda hatalı değil anlamadım bı turlu

Twrp sürüm değiştirin ve linkte anlatılan yöntemle yükleyin...

Sandocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
46
Hocam önce twrpden format data yes, sonra reboot recovery, sonra Pcden romu ve magisk 19.3 telefona at. Sonra 4 wipe. Sonra romu ve magisk 19.3 ü telefona kuracaksın.

yucellu96

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yücel
Cihazım
Xiaom Mi 8
Konular
13
Mi 8 için RevOs Miui 12 yükleyen var mı pil durumu ne alemde?

Tati80

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 9 se
Konular
0
Hocam önce twrpden format data yes, sonra reboot recovery, sonra Pcden romu ve magisk 19.3 telefona at. Sonra 4 wipe. Sonra romu ve magisk 19.3 ü telefona kuracaksın.
Hocam selam magisk flaslamak ne olur ben bugune kadar kullanmadım cunku faydaları nedir acaba root amaclımı sadece ?

Sandocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
46
Hocam selam magisk flaslamak ne olur ben bugune kadar kullanmadım cunku faydaları nedir acaba root amaclımı sadece ?
Hocam sadece root için değil magiskin içine mödüller yükleyip telefonunuzda kullanıyorsunuz. Ayrıca bazen rootlu cihazda bankacılık yada Netflix gibi uygulamalar için kullanma izni olmuyor. Magisk manager telefonunuzun rootlu olduğunu bu uygulamalardan gizliyor. Böylece bankacılık olsun başka uygulamaları olsun telefonunuz da kullanabiliyorsunuz. Ayrıca twrp senin telefonunda kalıcı olması için magisk manager ile kurman gerekir. Şimdilik aklıma gelenler bunlar.

Tati80

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 9 se
Konular
0
Hocam sadece root için değil magiskin içine mödüller yükleyip telefonunuzda kullanıyorsunuz. Ayrıca bazen rootlu cihazda bankacılık yada Netflix gibi uygulamalar için kullanma izni olmuyor. Magisk manager telefonunuzun rootlu olduğunu bu uygulamalardan gizliyor. Böylece bankacılık olsun başka uygulamaları olsun telefonunuz da kullanabiliyorsunuz. Ayrıca twrp senin telefonunda kalıcı olması için magisk manager ile kurman gerekir. Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Teşekkür ederım hocam

kadir34

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa oğuz
Cihazım
Note 6 pro 4 64
Meslek
Satış danışmanı
Konular
68
Hiç bir modelde bulunmayan ibare benim telefon için yazıyor gerçekten şaka gibi rom geliştirici yok yazmışlar sırf bu yüzden telefonu değiştireceğim yakında bu nedir ya her yeni sürüm çıktığında böyle oluyor yetti artık

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-05-07-00-41-20-326_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-05-07-00-41-20-326_com.android.chrome.jpg
    391,8 KB · Görüntüleme: 42
Üst Alt