- Adım
- Erdi
- Cihazım
- 10t/note 10 pro
- Meslek
- Emniyet mensubu
- Konular
- 3
Nasıl rom merak ettiğim romlardanMasik yükledim şimdi![]()
Nasıl rom merak ettiğim romlardanMasik yükledim şimdi![]()
Nasıl rom merak ettiğim romlardan
MIUI 12 revosda geçerim artık ancak revos ve miuimix benzer geldi biraz bana şarj konusunda revos daha iyi ve telefondan mi kaynaklı bilemiyorum her romda benim şarj tam doludan çok çabuk 80 lere düşüyorDeğmez Revosdan geçmeye , miui 12 gelince geçmeli![]()
Parayı veren düdüğü çalar. Neyse Eu romun 20.5.7 si şu an en iyi MIUI 12 gibiTucana gibi bağışı çok alırsa hemen gelir
Tamamen geliştiricinin inisiyatifinde...
DedinizmiParayı veren düdüğü çalar. Neyse Eu romun 20.5.7 si MIUI 12 şu an en iyi MIUI 12 gibi
Evet şu an kullanıyorum hocam. Ekrandan ses açma kapama düzelmiş. Ayarlarda parlaklık düzelmiş. Ana ekran basit mod düzelmiş. WhatsApp kişilerin de sıkıntı yok. Şimdilik gözlemlediklerim bunlar. Yine merak ettiğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz.Dedinizmi
Sorunlarda düzelme varmı
Şarj ne durumda onuda düzelmiş dersen hemen yüklüyorumEvet şu an kullanıyorum hocam. Ekrandan ses açma kapama düzelmiş. Ayarlarda parlaklık düzelmiş. Ana ekran basit mod düzelmiş. WhatsApp kişilerin de sıkıntı yok. Şimdilik gözlemlediklerim bunlar. Yine merak ettiğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz.