5 i derler 7 si baş gösterırler deişiklik felanGelmedi güncelleme![]()
mıuı tr diye bır rom vardı sankı türk gelıstırıcıForumda geliştiriciler yok mu acaba, şöyle kendi romunuzu kullansak
5-6 cihaz için var Hocam. Son güncelleme 20.2.27. Sizin cihaz içinde yok. İsterseniz linkten destekleyen cihazları görebilirsiniz.Forumda geliştiriciler yok mu acaba, şöyle kendi romunuzu kullansak
telegram grubunda gormustum sankı poco dfe gıbı bısıler hocam suan bulamıyorum , varsa bı ss atın ıstersenız elımızden geldığınce cevırmeye calısalım nedemek istenmıs falanBu revos romda poco için flash dfe yazmışlar ne için gereklidir ve onlarca dfe dosyası var tam olarak hangisini yüklemeliyiz bilen varsa aydınlatabilir mi ?
Aynısı eu rom 20.3.5 de ve mi room da da var ben ikisinide kuurp denedim aynı sıkıntılar mevcut. Telefonum mi 9 lite.Arkadaşlar Rev Os 20.2.26 sürümü kurulu cihazda Eurom'dan geçtim. Tuş kilidini açtıktan sonra takılmalar oluyor veya ana ekranda sağa sola kaydırdığımda takılmalar oluyor. Bunun bir çözümü yok mu? TWRP ve root mevcut. Desteklerinizi rica ediyorum. Teşekkürler.
Akıllı ağ modu revosda da var mıArkadaşlar Rev Os 20.2.26 sürümü kurulu cihazda Eurom'dan geçtim. Tuş kilidini açtıktan sonra takılmalar oluyor veya ana ekranda sağa sola kaydırdığımda takılmalar oluyor. Bunun bir çözümü yok mu? TWRP ve root mevcut. Desteklerinizi rica ediyorum. Teşekkürler.