camera apk sini atabilirmisiniz bi bakalımKonum a girememe sorunu düzeldi kendi kendine.. Stok kamera da inanılmaz bir fark var. Mi. Room eu beta ya göre mükemmel çekim yapıyor ön kamera da. Custom rom larn stok kameralara da düzenleme yaptığını bilmiyordum.. Buna çok sevindim.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Farkettiğim degişiklikler
-Power menüşü degişmiş
-MicroG Cihazda kurulu geliyor ayarlarda seçenekleri mevcut
-Yotube vanced yüklü geliyor
-Kamera açma sesine koyun sesi eklenmiş
-Özelleştirilmiş sistem duvar kagıtları mevcut
-Çekim wifi çubugu sola alınmış
-Saat ana ekrandan ayrıldıgında durum çubugunda ortada beliriyor
-Google playda diğer markaların sertifikasyonları açık geliyor örnek sony music uygulamasını google playdan kurabiliyorsunuz-Samsung uygulamalarıda görünüyor ama çalışmıyor Htc geneli çalısıyor
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Şuan için haftalık almıyor ama yeni yapılanıyorlar haftalık ota için çalışmaları devam ediyor, kısa süre sonra haftalık ota güncellemesi alacakHaftalık mı güncelleme alıyor?
Şifreli verileri kurtarmanın yolu var mı bu cihaz twrp sürümü yüzünden başka rom yüklerken açılmayınca format data yaptım klasör isimleri encrypt şifrelendi yani random döndü dosyalar bilen arkadaş acilinden yazarsa sevinirim ,teşekkürler. (verileri silmeden dediğim internal storage verileri şart datadaki zaten wipe yaptım başıma geldi)
Hocam rom'dan memnunmusun Türkçe dilde sıkıntı varmı? Reboot yapınca fastboota atma falan oluyor mu? Gps bluetooth bugları mevcutmu?Şuan için haftalık almıyor ama yeni yapılanıyorlar haftalık ota için çalışmaları devam ediyor, kısa süre sonra haftalık ota güncellemesi alacak
Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Twrp 1.13Hocam rom'dan memnunmusun Türkçe dilde sıkıntı varmı? Reboot yapınca fastboota atma falan oluyor mu? Gps bluetooth bugları mevcutmu?
Birde hangi twrp versiyonunu kullanıyorsun
Şarj durumu nasıl ?Twrp 1.13
Çok memnunum kullandığım en stabil rom diyebilirim.
Hiç bir bug yok.
Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi