2 defa twrp üzerinden yüklemeyi denedim ikisi de olumsuz sonuçlandı. Android 2.1 den beri android telefon kullanırım hepsini de rootlar custom rom kullanırım hiç bu kadar sıkıntılı telefona rastlamadım. ne rom yükleniyor ne aldığım yedek geri yükleniyor. Sürekli sorun.
Onu deneyeceğim şimdihocam şuan twrp kullanıyorsanız twrpden orangefox recovery flashlayıp deneyin
Bende geçmeyi düşünüyodum neyini beğenmediniz bilgi verebilir misiniz ?Orange Fox da işe yaramadı sonra fastboot ile rom atmak zorunda kaldım. Bu işlem sonrası yükledim romu ama beğenmedim tekrar mi room a dönüyorum.
Beğenmedim dedim ama kötü olduğundan değil kullanılabilecek bir rom sonuçta. Ben biraz sinirliydim bu yazılım atamama recoverylerin işe yaramaması nedeniyle falan. Mi roomdan sıkılınca deneyebilirim tekrar. Zaten fazla da seçenek yok.Uzun süreli mi room kullandım fakat revos daha iyi geldi sizin için belki gereksizdir ama geliştirici seneceklerinde MIUI optimizasyonu gibi cihazı yoran işlevi kaldirmislar özelleştirmeleri azaltmislar falan
L1 sertifikası mevcut hocamMiroom beta ya göre nasıl ikisini de kullananlar cevap yazabilir mi?