Rom Revolution OS - MiUI

nadir0335

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nadir Kirkit
Cihazım
Mi 9
Konular
28
Mi 9 için nasıl? Miroom 9.9.6 kullanıyorum, global veya eu beta ve bu miroom un batarya konusumda pek bir artısını görmedim ama yine de en iyisi miroom gibi geldi bana aralarında fakat yine de yetersiz geliyor. Bu revos nasıldır geçmeye değer mi şuan en son versiyonuna?

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Mi 9 için nasıl? Miroom 9.9.6 kullanıyorum, global veya eu beta ve bu miroom un batarya konusumda pek bir artısını görmedim ama yine de en iyisi miroom gibi geldi bana aralarında fakat yine de yetersiz geliyor. Bu revos nasıldır geçmeye değer mi şuan en son versiyonuna?
Bana göre batarya performansı kullandıkça belli oluyor. Şuan ros 9.9.21 yüklü ilk kurduğum günler 4 saat ekran süresi alırken şuan 4- 6 saat arası veriyor. İlk kuruluma göre artış var. Bence yükleyip deneyin kaybetmezsiniz.

nadir0335

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nadir Kirkit
Cihazım
Mi 9
Konular
28
Bana göre batarya performansı kullandıkça belli oluyor. Şuan ros 9.9.21 yüklü ilk kurduğum günler 4 saat ekran süresi alırken şuan 4- 6 saat arası veriyor. İlk kuruluma göre artış var. Bence yükleyip deneyin kaybetmezsiniz.
İlk yüklediğimde iyiydi miroom. Şuan sorunlar olmaya başladı birisini arıyorum ahizeden cızırtı geliyor sadece ve benim sesim gitmiyormuş tekrsr aradığımda 10 saniye falan normal sonra yine cızırtı yapıyor anlamadım. Volte falan açık kapalı her türlü denedim çözemedim neden olduğunu. Miroom beklemedeyken şarj tüketmiyor o yönü çok güzel. Gece 1 den öğlen 11 e kadar %1 azalmış. Revos da durum nasıl?

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
İlk yüklediğimde iyiydi miroom. Şuan sorunlar olmaya başladı birisini arıyorum ahizeden cızırtı geliyor sadece ve benim sesim gitmiyormuş tekrsr aradığımda 10 saniye falan normal sonra yine cızırtı yapıyor anlamadım. Volte falan açık kapalı her türlü denedim çözemedim neden olduğunu. Miroom beklemedeyken şarj tüketmiyor o yönü çok güzel. Gece 1 den öğlen 11 e kadar %1 azalmış. Revos da durum nasıl?
Miroomu iki gün kullandığından dolayı kıyaslama yapamıyorum. Uzun süredir eu beta kullanıyorum ros euya göre bi tık daha iyi gibi. Cihazdan cihaza değişebilir.

mink110

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 9t
Konular
3
Dostlar son sürümde wifi ve sinyal ikonları sol tarafa alınmış. Bunları sağa almanın bir yöntemi yok mu?

İbrahim kavak

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Poco X3 (Karna)
Konular
34
Mi 8 lite a kuran var mı? Deneyimlerinizi aktarabilir misiniz? Önerir misiniz?

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Dostlar son sürümde wifi ve sinyal ikonları sol tarafa alınmış. Bunları sağa almanın bir yöntemi yok mu?
Eski sürümden dosya cekip kullandığınız romdaki dosya ile değiştirerek yapılabilir diye düşünüyorum.

ZENGİN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mi 13
Meslek
Eğitim Yöneticisi
Konular
9
Miui tarayıcı yükleme yapılır mı acaba?

Bilgiyi paylaşmak güzeldir. MI 6 dan yazıldı.

nediyonlasen

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Mi8 lite
Konular
62
Mi 8 lite a kuran var mı? Deneyimlerinizi aktarabilir misiniz? Önerir misiniz?
kurdum suanlık sıkıntı yok youtube vanced gömülü geliyor ve kendi mi browseri vs yüklü değil sadece bildirim kısmında birazcık boşluk var eudan daha cok hosuma gitti ilk izlenimim bu yönde

Üst Alt