Bende çok kokrtumda bir şekilde tekrar kuruyorsun ya ben masik x kurduk pixel güncelleme gelince tekrar geçicem
Gcam sorunsuz çalışmakta, çıkan fix miui içinde geçerli sanırım. Ayrıca video için ses yamasıda var miui için. Custom rom için ses yaması henüz çıkmadı, geliştirici sadece miui sürümleri için video ses kaydı yaması yayınlıyor.
Haliyle custom romu üzülerek bırakma kararı aldırdı bir süre. 60 fps ,ses sorunu gidrelmiş miui kamera+ Gcam ile kamera deneyimi bir üst levele yükseliyor.
Ancak, 1080p60 fps kayıdın bir farkını göremedim.
Birde kullandıkları kernel derp sanırım
Bu kernel bug'lı.
Şöyleki oyuna girdiniz, performans modu açıldı tüm çekirdekler son hıza ulaştı. Oyunu kapattınız ama bazen çekirdeklerin tamamı son saat hızında çalışmaya devam ediyor. Telefonu Kapatıp açmamız gerekli
dün bu rom'dada fark ettim, aynı sıkıntı mevcut, ama bunu roma değil kernel'e yazarım.
İyi bir ingilizce olsa telegram gruplarında kernel derleyenlere durumu bildireceğim , xda'da nasıl fark edilmemiş şimdie kadar hayret.
Hem custom , hem miui sürümlerinde bu kernelde bu hata hep vardı.
Onun haricinde sıkıntı yok, 3.parti tema sorunu yok yamayla falan uğraşmadan, forumdan takır takır indir kur bitti.
Yanlız miui 10 için yeterli tema şuan için yok