Suan ben mi 5 kullanıyorum bu romu yuklesem antirollbacke takılır miyim farklı rom yükleyecek olursam?
Teşekkürler ben miui 9 kullanıyorum o yüzden sordum denemeyi düşünüyorum bu romu da tekrar dönüşte sıkıntı olur mu diyeHayır
Sent from my MI 8 using Tapatalk
RevulutionOS 8.10.7 ile bende bağlanıyo şuanda bi sıkıntı görmedim . Redmi 5 Plus kullanıyorumMi6 8.9.30 revulution romda usb ile pc ye baglayınca teli sarj modu dosya aktarma modu die bildirim panelinde göstermio calısmıyordu..bu sürümde çalışıyormu acaba
Eu ve miroom denemiş biri olarak batarya ve performans en tatmin edici revolution ROM dur.netMi globe 8.9.20 fena değildi 8.9.24 ile baya kötüydü.mi room sade guzel ama eksikleri var özelleştirmesi yok. Pixel2 rom harika arayüz cok kullanışlı herşey google ile full uyumlu ama kamerada Studio lighting özellikleri mevcut değildi stock kamera portlanir portlanmaz geçiş yapacağım tekrar. Ama revulutions rom miui custom romlarda mi 8im için en ideali oldu 2gundur cok beğendim herseyi cok düzgün çalışıyor 8.1 olmasına rağmen on kamerada da Studio lighting özelikleri mevcut özelleştirmeler yerinde ve yeterli. Sarj performansida tatmin edici suanda yüzde 50de 3saat 36 dakikada ekran süresi. Mi 8 icin en düzgün rom bence
Mi6 da dedıgım sürümde vardı..bende kararsızım hala sorun devam ediosa kurmucam.suan eu kullanıomRevulutionOS 8.10.7 ile bende bağlanıyo şuanda bi sıkıntı görmedim . Redmi 5 Plus kullanıyorum
Denemeden göremeyiz hocam ^^Mi6 da dedıgım sürümde vardı..bende kararsızım hala sorun devam ediosa kurmucam.suan eu kullanıom
Benim mi 6 da böyle bir sıkıntı olmadı.Mi6 da dedıgım sürümde vardı..bende kararsızım hala sorun devam ediosa kurmucam.suan eu kullanıom