Rom Revolution OS - MiUI

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Ben de eski srüm kurdum 9.9. 21 kurdum 2 sürüm daha vardı yeni ama eski veya yeni olmasındaki mantığı kuramadım yeni sürüm de hadi twrp engelledi diyecem de eski sürüme ne zararı olabilir ki?

MI 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sizin ki nasıl brick oldu hocam? Bende kurulumda hata verdi ardından yeni rom yüklemek için format data yapıp reboot recovery dedim ve gitti telefon. :)

Eren KS

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
XM 12 -- CUPID
Meslek
Gemi İnşaat
Konular
9
Sizin ki nasıl brick oldu hocam? Bende kurulumda hata verdi ardından yeni rom yüklemek için format data yapıp reboot recovery dedim ve gitti telefon. :)
Bende 9.9.21 vardı zaten merakımdan miuimix kurmak için twrp güncelledim ve romu kurdum ama hiç hoşuma gitmedi belki de yeni olduğu için stabiliteyi sağlayamadılar ertesi gün işten gelir gelmez revosa geri dönmek için bilindik işlemler ile temiz kurulum ile tekrsr revos 9.9.21 kurdum her şey tamam reboot dedim ve telefon açılmadı mi logosu geliyor gidiyor güç tuşuna uzun basınca 2 saniye aralıklarla yanıyor sönüyor twrp yok fastboot yok pc okumuyor anladım ki telefon bitkisel hayata geçiş yapmış sonra test point ile sağolsun AdeLa
Hocam halletti

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Kurulumda ne hatası vermişti hocam.
Hatırlamıyorum hocam maalesef.

Bende 9.9.21 vardı zaten merakımdan miuimix kurmak için twrp güncelledim ve romu kurdum ama hiç hoşuma gitmedi belki de yeni olduğu için stabiliteyi sağlayamadılar ertesi gün işten gelir gelmez revosa geri dönmek için bilindik işlemler ile temiz kurulum ile tekrsr revos 9.9.21 kurdum her şey tamam reboot dedim ve telefon açılmadı mi logosu geliyor gidiyor güç tuşuna uzun basınca 2 saniye aralıklarla yanıyor sönüyor twrp yok fastboot yok pc okumuyor anladım ki telefon bitkisel hayata geçiş yapmış sonra test point ile sağolsun AdeLa
Hocam halletti

Bendede aynısı oldu, mi logosu yanıyor sönüyordu 2 saniyede birunlocked yazmıyordu hiç bir şeye girmiyordu.

Eren KS

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
XM 12 -- CUPID
Meslek
Gemi İnşaat
Konular
9
Hatırlamıyorum hocam maalesef.

Bendede aynısı oldu, mi logosu yanıyor sönüyordu 2 saniyede birunlocked yazmıyordu hiç bir şeye girmiyordu.
Acaba diyorum mi flash ile global kurup temiz bi şekilde revos sorun çıkartır mı çünkü revosu severim

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Acaba diyorum mi flash ile global kurup temiz bi şekilde revos sorun çıkartır mı çünkü revosu severim

Gerek yok hocam bence revOS Mi 9 SE güncelleme vermeyeceğiz diyip yayından kaldırmıştı şimdi eklediklerine göre sorunu çözmüşlerdir.

Eren KS

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
XM 12 -- CUPID
Meslek
Gemi İnşaat
Konular
9
Gerek yok hocam bence revOS Mi 9 SE güncelleme vermeyeceğiz diyip yayından kaldırmıştı şimdi eklediklerine göre sorunu çözmüşlerdir.
Ortada kesin bir şey yok yani ihtimaller dayanarak yeni sürümü güncellemek pahalıya patlayabilir ben yine de en iyisi mi flash ile global geçip revos kurmaktan yanayım :)

Eren KS

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
XM 12 -- CUPID
Meslek
Gemi İnşaat
Konular
9
Sitesinde daha güncelleme tarihi gelmediği için eklenmemiş bu yeni sürümü kurmak ne kadar mantıklı sizce?
Tekrar kaldırılma ihtimali de yok değil bir önceki sürümden biliyoruz çünkü :)

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Sitesinde daha güncelleme tarihi gelmediği için eklenmemiş bu yeni sürümü kurmak ne kadar mantıklı sizce?
Tekrar kaldırılma ihtimali de yok değil bir önceki sürümden biliyoruz çünkü :)

Sitesinde var hocam güncel rom'u bence gerek yok o kadar ahım şahım bir rom değil.

Eren KS

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
XM 12 -- CUPID
Meslek
Gemi İnşaat
Konular
9
Sitesinde var hocam güncel rom'u bence gerek yok o kadar ahım şahım bir rom değil.
Sitesinde yok hocam farklı bağlantı yollarında revos hayranı biri erkenden rezervasyon yapmış heralde kanal farklı

Üst Alt