Gboardın güncellemelerini kaldırıp öyle deneyin.Merhaba bende şuan gboard durduruldu hatası alıyorum yazı yazdırmıyor klavyeden sürekli hata veriyor.
Miroom iyidir 8 lite içinmi 8 lite için deneyimleyen arkadaşlar diğer custom romlara göre yorumlarını yazabilir mi acaba ?
Hocam ben en uzun bu romda kaldım şarj yönünden diğerlerine göre daha iyi. Özelleştirmesi mi rooma göre az stabil hızlı akıcı ve güzel 1 hafta denemenizi tavsiye ederimmi 8 lite için deneyimleyen arkadaşlar diğer custom romlara göre yorumlarını yazabilir mi acaba ?
Miroom iyidir 8 lite için
Hocam ben en uzun bu romda kaldım şarj yönünden diğerlerine göre daha iyi. Özelleştirmesi mi rooma göre az stabil hızlı akıcı ve güzel 1 hafta denemenizi tavsiye ederim
Miroom batarya yönünde en iyi betadirteşekkürler, 1,5 aydır mi room kullanıyorum, Revolution OS denemediğim romlardan biri, özellikle mi 8 lite kullanan bir arkadaştan Revolution OS için yorum gelirse diğer custom romlara nazaran daha iyi bir bilgi alabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
teşekkürler yorumlarınız için, tabiki cihazlarımız ve kullanım özelliklerimiz farklı ama mi room da mı yoksa bu romda mı daha fazla ekran süresi aldınız, en azından fikir verir
Yeni sürüm geldi... 20.01.31
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir