- Adım
- Eren Karakur
- Cihazım
- Mi 6
- Konular
- 141
Az değil mi?note 3 kullanıyorum miuitr yükledim gayet memnunum 4 saat aktif ekran süresi alıyorum
Az değil mi?note 3 kullanıyorum miuitr yükledim gayet memnunum 4 saat aktif ekran süresi alıyorum
Evet iyi bir rom.Slm iyi akşamlar mi max 2 kullanıyorum eu beta sizce bu rom nasıl iyimi yükleyeyim mi
MIUITR 9.9.26 hocam twrp den flash ladım ERROR 7 hatası verdi daha sonra eu beta 9.7.11 yaptım bir ara telefon kafayı yediHangisini
Gesendet von meinem Schajomi Mi Max3 mit Tapatalk
Yasiniz kadar olgun degilsiniz dede, saygılar.Hadi ya, ciddimisiniz, ben bilmiyordum valla
Gesendet von meinem Schajomi Mi Max3 mit Tapatalk
Sizin olgunluğunuz hepimize yeter de artar bileYasiniz kadar olgun degilsiniz dede, saygılar.
Güncelleme alıyor mu yoksa mi max 2 için bütün romlarin güncellemesi bitti miEvet iyi bir rom.
Uzun zamandır geçmeyi düşünüyordum ben de. Şuan memnunum. Ekran sürem iyi. Deneyebilirsiniz. İsterseniz mi room da deneyebilirsiniz.Slm iyi akşamlar mi max 2 kullanıyorum sizce nasıl bu rom önerir misiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Güncelleme alıyor mu yoksa mi max 2 için bütün romlarin güncellemesi bitti mi
Slm iyi akşamlar mi max 2 kullanıyorum sizce nasıl bu rom önerir misiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Güncelleme alıyor mu yoksa mi max 2 için bütün romlarin güncellemesi bitti mi[/QUAyrıca mi max2ye güncelleme veriyor.
valla benim için gayet ideal çünkü ben oyun falan oynuyorum sabah şarjdan çekiyorum akşama kadar çok rahat getiriyorAz değil mi?
Son sürümler de bildirim çubuğu ile alakalı resimde ki ayarlar var mı?
Kullanan varsa ve cevap verirse makbule geçer..
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi