- Adım
- hasan
- Cihazım
- Xiaomi Mi 9T
- Konular
- 0
5-5.30 kadarKaç saat ekran süresi alıyosun
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
5-5.30 kadarKaç saat ekran süresi alıyosun
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba hocam mi6 20.5.27 kullanıyorum performans açısından güzel geldi bana pubg de anlık droplar felan yemiyor akıcı oynuyor. cihaz pil performansına gelince 2.5 yıllık cihaz pil hiç değişmedi miui 11 betadan bi tık iyi gibi geldi bana tabi kullanıma göre değişir bu.Arkadaşlar iyi akşamlar mi6 için 20.5.27 deneyen var mı aranızda nasıldır performansı ekran süresi?
Hocam cihaz 2.5 yıllık benim de. Ortalama ekran süreniz nedir? Eu rom kullanıyorum beta 20.2.27 kıyas yapabilir misiniz teşekkürler.Merhaba hocam mi6 20.5.27 kullanıyorum performans açısından güzel geldi bana pubg de anlık droplar felan yemiyor akıcı oynuyor. cihaz pil performansına gelince 2.5 yıllık cihaz pil hiç değişmedi miui 11 betadan bi tık iyi gibi geldi bana tabi kullanıma göre değişir bu.
Bende revos 20.2.27 den 20.5.27 ye geçtim oyun youtube felan parlaklık hep sonda 5 saat felan ekran süresi alıyorum. Performans olarak 20.5.27 daha iyi geldi bana bildirimde arada sıkıntı oluyor sadece wp den msj geldimi bazen cihaz ötmüyor veya ekran açıksa boş bildirim geliyor içeriğini göstermiyor oda öyle sıkıntı edilcek bişi değil bildirimleri indirdiğinde gözüküyor direk.Hocam cihaz 2.5 yıllık benim de. Ortalama ekran süreniz nedir? Eu rom kullanıyorum beta 20.2.27 kıyas yapabilir misiniz teşekkürler.