- Adım
- Mustafa
- Cihazım
- İphone
- Konular
- 21
Bende çözümü bekliyorumMi9t de transparan bildirim sorununu nasıl çözeriz
Bende çözümü bekliyorumMi9t de transparan bildirim sorununu nasıl çözeriz
Mi9t de transparan bildirim sorununu nasıl çözeriz
Hocam teşekkür ederim ancak bu sefer bildirimler üst üste binmeye başladı. Whatsapptan gelen mesajda kişi adı ile mesaj üst üste biniyor daha kötü bir görüntü oluşuyor. Disable ettim center clock gitti ama bu durum yine devam ediyorLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirburadan telefonunuzun modeline uygun olanı indirip, twrp ile flashlayin. Sorununuz çözülecektir.
Hocam teşekkür ederim ancak bu sefer bildirimler üst üste binmeye başladı. Whatsapptan gelen mesajda kişi adı ile mesaj üst üste biniyor daha kötü bir görüntü oluşuyor. Disable ettim center clock gitti ama bu durum yine devam ediyor![]()
Mi 9t benim cihaz. Centerclock un hangi versiyonunu yüklediniz siz hocam?Mi9t pro da hiç bir sıkıntı yaşamadım. Sizin modeliniz nedir?
Tamamdır sorunu çözdüm. Mi9t ile sorun yasayanlar centerclock 20.5.21 versiyonunu kursunlarMi 9t benim cihaz. Centerclock un hangi versiyonunu yüklediniz siz hocam?
Stoya hocam selamlar ,20.5.27 sürümündeyim bu yeni sürüme nasıl geçmemi tavsiye edersiniz .. ( Mi 9 se )20.6.10 sürümü yükleniyor,bazı cihazlara geldi
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Stoya hocam selamlar ,20.5.27 sürümündeyim bu yeni sürüme nasıl geçmemi tavsiye edersiniz .. ( Mi 9 se )
Dalvik cache + cache ardından romu kurmam yeterli yani dimi hocam teşekkür ederımHer zaman ki gibi, değişen bir şey yok 2 wipe yeterli![]()
Dalvik cache + cache ardından romu kurmam yeterli yani dimi hocam teşekkür ederım