Hocam bence soru hiç acemice değil, global rom için haklı bir kaygı. Masix X 9.4 romda iken kurdum ve Revos rom geçişinde kullandım hiç bir sorun yaşamadım.Bu recovery aslında, Orange fox ya da Sky Hawk gibi TWRP için özelleştirilmiş arayüz sadece. Custom romlarda sorun olacağını sanmam ama global roma TWRP yüklemek sorunlu olduğundan nasıl bir sonuç çıkar, deneyimlemediğim için fikir yürütmem doğru olmaz.Acemice bir soru olacak ama rom fark eder mi bu twrp için? Yani global kararlı sürümlerde de kurulum yapilabiliyor mu yoksa revos roma mı özel?
Hocam, denemek için yüklenebilir ama uzun vadeli kullanım için benim tercihim olmazdı. Orange Fox daha fonksiyonel ve kullanışlı.elinize sağlık hocam , kuran varmı acaba![]()
Teşekkür ederım hocamHocam bence soru hiç acemice değil, global rom için haklı bir kaygı. Masix X 9.4 romda iken kurdum ve Revos rom geçişinde kullandım hiç bir sorun yaşamadım.Bu recovery aslında, Orange fox ya da Sky Hawk gibi TWRP için özelleştirilmiş arayüz sadece. Custom romlarda sorun olacağını sanmam ama global roma TWRP yüklemek sorunlu olduğundan nasıl bir sonuç çıkar, deneyimlemediğim için fikir yürütmem doğru olmaz.
Hocam, denemek için yüklenebilir ama uzun vadeli kullanım için benim tercihim olmazdı. Orange Fox daha fonksiyonel ve kullanışlı.
Elinize emeğinize sağlık hocam
Hocam teşekkürler emeğinize sağlık.
Teşekkür ederim hocam, sağolun.elinize sağlık hocam , kuran varmı acaba![]()
Paylaşım için teşekkürler hocam.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Revolation Os ekibi oldukça fazla özelleştirmesi olan kendi TWRP sürümünü yayımlandı
Desteklenen Cihazlar
● Redmi Note 6 Pro (tulip)
● Mi Note 10/CC 9 Pro (tucana)
● Redmi 6 Pro (sakura)
● Mi 6 (Sagit)
● Redmi K20 Pro/Mi 9T Pro (raphael)
● Mi 9 Lite/Mi CC 9 (pyxis)
● Mi MIX 2S (polaris)
● Mi 8 Lite (platina)
● Redmi Note 5 Pro (whyred)
● Mi 6X (wayne)
● Mi MIX 3 (perseus)
● Mi Max 3 (nitrogen)
● Redmi Note 4X (mido)
● Mi Note 3 (jason)
● Mi 9 Se (Grus)
● Redmi Note 8 (ginkgo)
● Mi 8 (Dipper)
● Redmi K20/Mi 9T (davinci)
● Mi Pad 4 (clover)
● Mi MIX 2 (chiron)
● Mi 9 (cepheus)
● Pocophone F1 (beryllium)
İndirme Bağlantısı
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ekran Görüntüleri
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Twrp lerde sorun yaşadığım için orange fox kurdum ve sorunsuz kullanıyorum. Hani merak ettim globale olur mu diye. Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.Hocam bence soru hiç acemice değil, global rom için haklı bir kaygı. Masix X 9.4 romda iken kurdum ve Revos rom geçişinde kullandım hiç bir sorun yaşamadım.Bu recovery aslında, Orange fox ya da Sky Hawk gibi TWRP için özelleştirilmiş arayüz sadece. Custom romlarda sorun olacağını sanmam ama global roma TWRP yüklemek sorunlu olduğundan nasıl bir sonuç çıkar, deneyimlemediğim için fikir yürütmem doğru olmaz.
Hocam, denemek için yüklenebilir ama uzun vadeli kullanım için benim tercihim olmazdı. Orange Fox daha fonksiyonel ve kullanışlı.
Rica ederim Hocam, dediğiniz gibi Orange fox şu an için en stabil, sorunsuz olanı. Orange fox a devamTwrp lerde sorun yaşadığım için orange fox kurdum ve sorunsuz kullanıyorum. Hani merak ettim globale olur mu diye. Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.